O Yürüyüşte CHP'lilerde vardı.....

8 Mart Dünya Kadınlar Günü bahanesi ile Taksim'de bir araya gelen feministler ezan sesini duyunca ıslık çalmaya başladı..O yürüyüşte, CHP'liler de yer aldı. Ezan hakkındaki skandal ifadeleri nedeniyle daha önce büyük tepki alan CHP İstanbul Milletvekili Sera Kadıgil, CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile birlikte poz verdi.
Polis ekiplerinin geniş güvenlik önlemleri aldığı İstiklal Caddesi'nde, yürüyüşe devam eden feministler, ezan sesini duyunca ıslık çalmaya başladı.

CANAN'LA BİRLİKTE POZ VERDİLER


O yürüyüşte, CHP'liler de yer aldı. Ezan hakkındaki skandal ifadeleri nedeniyle daha önce büyük tepki alan CHP İstanbul Milletvekili Sera Kadıgil, CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ile birlikte poz verdi.
Sera Kadıgil ezanın protesto edildiği gösteride
Sera Kadıgil'in daha önce tepkilere neden olan paylaşımları:
Sera Kadıgil ezanın protesto edildiği gösteride
Sera Kadıgil ezanın protesto edildiği gösteride

YARGILANIRKEN MİLLETVEKİLİ YAPILDI

Bu skandal tweet'lerin ardından, o dönem CHP PM üyesi olan Sera Kadıgil'e dava açılmıştı. Hakkında 7 yıl istenen Sera Kadıgil, CHP'den milletvekili yapıldı. Dokunulmazlığı olduğu için yargılanamayan Sera Kadıgil, ezanın ıslıklandığı gösteride yer aldı.
EN SON HABER

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.