Selçuk Üniversitesi öğrencisi Polonya'da yemek yerken PKK'lılar tarafından öldürüldü

Polonya'da Erasmus eğitimi gören Selçuk Üniversitesi öğrencisi Furkan Kocaman, bir AVM'de PKK sempatizanları tarafından yemek yediği esnada boğazı kesilerek katledildi..

Polonya'nın Wroclaw şehrinde Erasmus eğitimi gören Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencisi Furkan Kocaman bir AVM'de kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından yemek yediği esnada boğazından bıçaklanarak öldürüldü.Sosyal medyada cinayeti PKK sempatizanlarının işlediği yönünde haberler yer aldı.

Olay Polonya basınında ve Wraclow yerel basınında geniş yer buldu.

Konu ile ilgili gazetemize bilgi veren Selçuk Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörü Mustafa Kemal Yavuzyiğit; "Öğrencimizin öldürülme haberi malesef ki doğru. Kendisi Konyalı ve üniversitemizden Erasmus ile Polonya'ya gitmişti. Fakat öldüren kişilerin PKK'lı mı yoksa PKK sempatizanı mı oldukları konusunda henüz net bir bilgiye sahip değiliz. Elimize yeni bilgiler ulaştıkça kamuoyu ile paylaşacağız." şeklinde konuştu.

Hayatını kaybeden Furkan Kocaman'a Allah'tan rahmet, yakınlarına da sabır diliyoruz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.