İmamoğlu 145 yıldır neyin mücadelesini veriyor?

Millet İttifakı'nın İBB Adayı Ekrem İmamoğlu, yaptığı bir açıklamada demokrasinin her zaman kazanım yoluyla elde edilemeyeceğinden bahsederken 145 yıldır mücadele verdiklerini ifade etti. Bu açıklamanın ardından akıllara 'İmamoğlu, 145 yıldır neyin mücadelesini veriyor?' sorusu geldi.

Millet İttifakı'nın İBB Adayı Ekrem İmamoğlu, yaptığı açıklamada 145 yıldır mücadele ettiklerini ifade ederek dikkatleri üzerine çekti. Kamuoyunda 'İmamoğlu 145 yıldır neyin mücadelesini veriyor?' sorusu sorulmaya başladı.






GİZLİ BİR ÖRGÜT MÜ YOKSA 2. ABDÜLHAMİD'İN TAHTA ÇIKIŞI MI?

145 yıl diyerek kastettiği 1874 yılında mücadelesini başlatacak bir gelişme görülmedi. Acaba İmamoğlu kimsenin bilmediği derin bir yapılanmadan mı bahsediyor? Yoksa 1876 yılında tahta çıkan 2. Adülhamid'den mi bahsediyor? Kamuoyu bu soruların cevabını merakla bekliyor.

SULTAN ABDÜLAZİZ'E DARBE!

Sultan Abdülaziz, Mithat Paşa'nın başını çektiği bir grup tarafından tahttan indirildi, yerine V. Murat geçirildi.

MEŞRUTİYET'İ Mİ İMA ETTİ?

Birinci Meşrutiyet'in başlangıcı olan 1876'yı mı işaret ediyor? Konuyla ilgili kafalar karışık ve İmamoğlu'ndan konuyla ilgili açıklama bekleniyor.

Haber Vakti

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.