Skandal açıklamalar sonrası tepki yağdı!

 CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na tepkiler çığ gibi... Kaftancıoğlu Sakine Cansız hakkında 2013 yılında attığı tweetle ilgili soruya cevap verdi. Kaftancıoğlu, PKK'lı Sakine Cansız ile ilgili görüşünün değişmediğini, onu terörist olarak görmediğini dile getirdi. Ayrıca ''İnandığınız Allah'ınız sizin de belanızı versin'' şeklindeki mesajları ile ilgili olarak da ''parti politikasına uygun'' itirafında bulundu.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, telefonla katıldığı canlı yayın programında, terör örgütü PKK'nın kurucularından Sakine Cansız hakkında 2013 yılında attığı tweetle ilgili soruya cevap verdi. 

Kaftancıoğlu, Sakine Cansız ile ilgili görüşünün değişmediğini, onu terörist olarak görmediğini söyledi. 


'PARTİ POLİTİKAMLA UYUŞUYOR' İTİRAFI!

Canan Kaftancıoğlu geçmişteki ''Bu saatte ezan okumak sureti ile kalkışma yapanlara ne dicez ne yapıcaz", ''İnandığınız Allah'ınız sizin de belanızı versin'' gibi skandal mesajları ile ilgili katıldığı başka bir canlı yayın programında ise ''tweetlerimi parti politikasına göre paylaşıyorum'' itirafında bulunmuştu. 
TEPKİ PATLAMASI YAŞANDI

Bu skandallar silsilesi sonrası Kaftancıoğlu'na tepkiler çığ gibi büyüdü.
Sosyal medyadan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun sabırları zorlayan akıllara zarar açıklamalarına yönelik birçok tanınan isim ve vatandaşlardan tepki mesajları yağdı... 

HABER 7

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.