Tıp öğrencilerinin camide poz vermesi birilerini rahatsız etti!

Bir grup Cerrahpaşa Tıp Fakültesi öğrencisi mezuniyet törenlerini Kocamustafapaşa'daki Sümbül Efendi Camisi'nde gerçekleştirdi. Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından anlamsız ve ayrılıkçı tepkiler geldi.

Bir grup Cerrahpaşa Tıp Fakültesi öğrencisi mezuniyet törenlerini Kocamustafapaşa'daki Sümbül Efendi Camisi'nde gerçekleştirirken, sosyal medyada ve ekşi sözlük'te anlamsız tepkiler oluştu.

AMAÇ AYRIŞTIRMA

Toplumdaki ayrışmayı körükleyerek bundan menfaat elde etmeye çalışan çevreler yine işbaşında. Bilindiği üzere üniversiteden mezun olan öğrenciler çeşitli etkinliklerle mezuniyetlerini kutluyor. Bu kutlamalar inanç ve görüşe göre farklılık gösteriyor. İşte bunlardan birini ortaya koyan Cerrahpaşa Tıp Fakültesi öğrencileri Sümbül Efendi Camii'nde mezuniyet pozu verdi. Bu görüntülerin ardından anlamsız tepkiler oluştu.

TIP ÖĞRENCİSİNİ CAMİDE GÖRMEYİ HAZMEDEMEDİLER

Konuyla ilgili ekşi sözlük'te yapılan yorumlarda öğrenciler hakkında ''hipokrat yeminini özümseyemeyen, çiğneyen hiç kimse gerçek doktor olamaz.'',''bunlar şimdi hacamat falan da önerir dediğim hede.'',''araplasmis türkler'' gibi ifadeler kullanıldı. Bir kısım kullanıcı da açılan başlığa tepki göstererek, ayrıştırma yapılmaması uyarısında bulundu.

Haber Vakti

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.