Afyon'da mültecilere vahşet uygulayan üç kişi gözaltına alındı

Afyon'da üç kişi bir eve kapattıkları mültecilere kemer ve sopayla döverek eziyet etti. İşkenceciler, mültecilere zorla "Atatürk, CHP, altı ok, Kılıçdaroğlu" gibi sözler söyletip küfür etti. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerden sonra üç kişi gözaltına alındı.Şiddet ve İşkenceye maruz kalan mültecilerin Afgan Türklerinden olduğu  belirtiliyor..

Afyon'da üç kişi zorla bir eve kapattıkları mültecilere küfür edip işkence uyguladı. Acımasızca yaptıkları kaydeden üç kişi, mültecilere zorla "Atatürk, altı ok, Kılıçdaroğlu" gibi sözler söyletti. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde işkencecilerin kemer ve sopayla mültecilere eziyet ettiği görüldü.

Görüntüleri izleyen sosyal medya kullanıcıları tepkilerini dile getirirken işkencecilerin gözaltına alındığı öğrenildi.



Üç kişi mültecileri eve kapatıp işkence etti

Afyon'da üç kişi zorla bir eve kapattıkları mültecilere küfür edip işkence uyguladı. Yaptıkları işkenceyi kaydeden kişiler, mültecilere zorla 'Atatürk, altı ok, Kılıçdaroğlu' gibi sözler söyletti.

CHP'li Bolu Belediyesi mültecileri hedef göstermişti

31 Mart seçimleri öncesi “Bolu’da Suriyeli görmek istemiyoruz” diyen CHP’li Tanju Özcan, belediye başkanlığını kazandıktan hemen sonra Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı aşevinden Suriyelilere verilen yemeği kesmişti. Suriyelilere belediyeden ekmek yedirmeyeceğini söyleyen Özcan, Suriyelilere Bolu’da işyeri açma ruhsatı verilmesini de iptal etti.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.