Erdoğan: İstanbul'a dair hesaplaşma 566 yıldır hiç bitmedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'un Fethinin 566. Yılı Kutlamaları ve İftar Programı'nda konuştu.Erdoğan burada yaptığı konuşmada, "İstanbul'a dair hesaplaşma 566 yıldır hiç bitmedi. İstanbul'u kaybetmenin acısını 566 senedir içlerinden atamayanlar var." ifadelerini kullandı..

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde İstanbul'un Fethinin 566. Yılı Kutlamaları ve İftar Programı'na katıldı.

"İSTANBUL'A DAİR HESAPLAŞMA 566 YILDIR HİÇ BİTMEDİ"

Erdoğan burada yaptığı konuşmada, "İstanbul'a dair hesaplaşma 566 yıldır hiç bitmedi. İstanbul'u kaybetmenin acısını 566 senedir içlerinden atamayanlar var." ifadelerini kullandı.

Yeni Zelanda'da iki camiye düzenlenen terör saldırısını anımsatan Erdoğan, şunları kaydetti:

"Daha 2 ay önce, cuma namazı kılan 52 Müslüman'ı vahşice şehit eden Yeni Zelandalı teröristin 'Ayasofya'yı minarelerden kurtaracağız' diyerek tehditler savurması asla tesadüfi değildir."

"İSTANBUL'UMUZU ÇOK DAHA FARKLI BİR YERE ULAŞTIRACAĞIZ"

İstanbul'da yapılan yatırımlara da değinen Erdoğan, şöyle konuştu:

"İstanbul'a baktığında sadece rant gören, çıkar gören muhterislerin bu şehri yağmalamasının önüne geçtik, hayata geçirdiğimiz hizmetler ve yatırımlarla İstanbul'un çehresini değiştirdik. 3 katlı İstanbul Tünelinin önümüzdeki dönem inşallah ihalesini yaparak, hayata geçireceğiz."

Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"25 ilçemiz, Binali Yıldırım ve Türkiye Cumhuriyeti Başkanı olarak üçlü bir güçle İstanbul'umuzu çok daha farklı bir yere ulaştıracağız."

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.