İmamoğlu Erdoğanı taklit etmeye devam ediyor...

İmamoğlu, Erdoğan'ı taklit ediyor! İşte Ramazan programı...Rastgele bir eve gidip iftar yapacak...İmamoğlu'nun programı 94'de ki kampanyanın kopyası gibi...

Kadıköy Belediyesi çalışanları ile selamlaşan Ekrem İmamoğlu seçim başarısı nedeniyle Odabaşı’nı tebriklerini iletti. İmamoğlu, belediye binası önünde toplanan Kadıköylülere de seslendi.

İmamoğlu’na eşi Dilek İmamoğlu’nun yanı sıra CHP'li belediye başkanları ve CHP milletvekilleri de eşlik etti.

“EVLERDE İFTAR AÇACAĞIZ” '94 kampanyasının kopyası

Kadıköy’de olmaktan çok mutlu olduğunu belirten ve Ramazan ayını tebrik eden İmamoğlu, “Komşularınızı iftara davet edin. Bir çorbayı paylaşın. Bir komşunuza iftara gidin. Ben on yıldır beş yıldızlı otellerde sofralara gitmiyorum. Size de tavsiye ediyorum. Evlerde iftar açacağız. Ben pazartesi akşamı Sultanbeyli’de rastgele bir kapıya gidip iftar açacağım. Ramazan ayının iyilik ayı olduğunu 16 milyon insanımız yaşayacak. Ramazanda yardımlaşırken bir şartımız var. Sağ eldeki bir yardımı sol el görmeyecek. Kimsenin kalbini incitmeyeceğiz. Kimsenin ruhunu da incitmeyeceğiz” dedi.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.