Kupanın sahibi Galatasaray!

Galatasaray, Akhisarspor'u 3-1 mağlup ederek Türkiye Kupasının sahibi oldu. Sarı-kırmızılı takıma kupayı getiren golleri Sinan Gümüş, Feghouli ve Diagne kaydetti

Ziraat Türkiye Kupası finalinde Galatasaray, Sivas'ta Akhisarspor ile karşılaştı. 1-0 geriye düşen sarı-kırmızılı takım rakibini 3-1 mağlup ederek kupayı müzesine götürdü.

AKHİSARSPOR MAÇI 10 KİŞİ TAMAMLADI

Akhisarspor'un golünü 57. dakikada Elvis Manu kaydederken, Galatasaray'ın golleri 80. dakikada penaltıdan Sinan Gümüş, 88. dakikada Sofiane Feghouli ve 90+3. dakikada Mbaye Diagne'den geldi. Galatasaray'da Diagne 65. dakikada bir penaltı atışından yararlanamazken, 80. dakikadaki penaltı pozisyonunda hakeme sert bir şekilde itiraz eden Akhisarsporlu Lopes kırmızı kart gördü.

GALATASARAY KUPALARA AMBARGO KOYDU

Bu sonuçla Galatasaray 18. kez kupanın sahibi oldu. Türkiye Kupası'nı 3. kez kazanan Fatih Terim, turnuvayı en çok kazanan teknik direktör olma rekoruna ortak oldu.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.