'Zorla çarşafa sokuldum mağdurum' diyen Aktaş'ın yalanı ortaya çıktı!

Kendine "zorla çarşafa sokuldum mağdurum" süsü veren sahte ismi Fatma Aktaş olan hesabın yalanı ortaya çıktı
Terör örgütü DHKP-C, sosyal medyada yeni bir manipülasyon başlatarak duyarlı Müslümanları tahrik etmeye yelteniyor. Twitterda, 'İlkokul 3. sınıfta okuldan alındım. Çarşaftan açıldım, artık özgürüm.' paylaşımını yaparak kısa sürede gündem olan ve birçok feminist hesaptan destek alan Fatma Aktaş isimli kullanıcının yalan söyleyerek birçok kişiyi kandırdığı ortaya çıktı. Kısa sürede eski paylaşımlara ulaşılan Aktaş'ın terör örgütü PKK'ya destek verdiği gönderiler de ifşa edildi.
Sosyal medyada, belirli aralıklarla 'Başımı açtım, artık özgürüm' gibi paylaşımlar yapılarak duyarlı Müslümanlara yönelik provokatif eylemler büyüyor. Geçtiğimiz Ocak ayında, sosyal medyada başlayan “#10yearschallenge” akımında başörtüsünü çıkaran bazı kişiler üzerinden dini değerlerin basitleştirmeye çalışılması dikkat çekmişti. Dün sabah saatlerinde, twitterdaki provokatif paylaşımıyla gündem olan Fatma Aktaş isimli terör seviciyle ilgili gerçekler kısa sürede ortaya çıktı.
Sosyal medyada, "İlkokul 3.Sınıftan alınan, 9 yaşında örtünen, 15 yaşında çarşaf giyen, 17 de evlenip 18 de boşanan, 21 yaşında hayatını eline alan bir kadının ilk zafer fotosu. Sırada ne mi var lise ardından üni. Buraya yazıyorum canlar, 4 yıl sonra kimya mühendisi olmazsam yüzüme tükürün" paylaşımını yaparak kısa sürede binlerce beğeni alan Fatma Aktaş'ın sahte bir kişilik olduğu belirlendi. 
YALANLAR GALERİSİ
Birçok duyarlı Müslümanı 'çarşaftan açıldım' yalanı ile tahrik eden ve feminist tayfayı arkasına alan Fatma Aktaş isimli kişinin eski paylaşımlarına ulaşıldığında henüz ilköğretimi tamamlamadığı ve evlilik yapmadığı öğrenildi.
PKK DESTEKÇİSİ OLDUĞUNU BELLİ EDEN O PAYLAŞIM
Binlerce insanı kandıran Fatma Aktaş'ın terör örgütü PKK'ya destek verdiği skandal paylaşım ortaya çıktı. 2015 yılına ait paylaşımda, "PKK halktır, Dersim'de barış güvercinlerimizi vurdunuz. Vicdansızlar" ifadelerini kullananan Aktaş'ın DHKP-C tarafından yürütülen bir manipülasyonun parçası olduğu öğrenildi.  Twitterda birçok kullanıcı, 'Bu herhalde bomba yapımını öğrenmek için özel olarak Kimya alanını seçti' yorumlarını yaptı.
Sosyal medyada gerçek anlaşılınca büyük tepki çeken fırıldak Fatma kayıplara karıştı. Birçok kişi meydana gelen hadiseyi 'Müslümanlara yönelik bir operasyon' olarak yorumladı. Teröristlerin başörtü bahanesiyle yaptığı ilk saldırıı ellerinde patlarken bu tarz ahlaksız operasyonların tespitinde duyarlı Müslümanlara büyük iş düşüyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.