Kadıköy'de rezalet! Liseye yeni başlayan öğrencilere simit atarak 'tebrik' ettiler!

Kadıköy Anadolu Lisesi'nde bir rezaletin töreni yapıldı. Dünya üzerinde her gün binlerce insanın açlıktan vefat ettiği şu dönemde, liseye yeni başlayan öğrencilerin 'simit atma töreni' ile karşılandığı görüntüler sosyal medyada gündemin ilk sırasına yükselerek bir infial doğurdu.
Bugün 18 milyon öğrenci ve 900 bin öğretmen yeni eğitim öğretim yılına başladı. Kadıköy'de ise yeni eğitim dönemine akıl tutulmasına sebep olan bir 'tören' ile başlandı.Kadıköy Anadolu Lisesi'nde, liseye bu sene başlayan öğrenciler 'simit atma töreni' ile karşılandı. Bir öğrencinin videoya aldığı görüntüleri paylaşmasıyla ortaya çıkan bu tören tüm toplum tarafından çok büyük bir tepki gördü.
Yerde ekmek görünce kaldırıp üç kere öpüp alnına koyan bir milletin gençliğinin böylesi bir çirkinliği düzenleyerek liseye yeni başlayan öğrencileri "simit atma töreni" ile karşılanması videoyu izleyenleri

GELENEKSEL HALE GETİRİLMİŞ!
Bu rezaletin gelenek haline getirildiği iddia ediliyor. Bu meseli gelenekselleştiren ve ses çıkarmayan öğretmen ve müdürler ise eğer harekete geçilmezse olayın memnuniyetle devam ettiriliceğini gözler önüne seriyor.
İŞTE SOSYAL MEDYADA OLAY HAKKINDA YAPILAN YORUMLAR;



0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.