Barış Pınarı Harekatı'nı destekleyen Enver Cenk Şahin kadro dışı kaldı

Almanya 2. Ligi'nde mücadele eden St. Pauli, skandal bir karara imza attı.St. Pauili, Barış Pınarı Harekatı'nı destekleyen Enver Cenk Şahin'i kadro dışı bıraktığını açıkladı.

St. Pauli, Enver Cenk Şahin'i Suriye'deki terör hedeflerine yönelik düzenlenen Barış Pınarı Harekatı'nı desteklediği mesajı nedeniyle kadro dışı bıraktı.

Konuya ilişkin olarak St. Pauli'den yapılan açıklamada, Cenk Şahin'in paylaşımının kulübün değerleriyle örtüşmediği ifade edildi. ​Enver Cenk Şahin, sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı paylaşımda, "Kahraman Mehmetçiğimizin yanındayız. Dualarımız sizinle" demişti.

St. Pauli'nin skandal açıklaması şöyle:

"Perşembe günü Enver Cenk Şahin kişisel Instagram hesabından Türk ordusunun Suriye'ye operasyonuyla ilgili bir paylaşım yaptı: "Bu tarz paylaşımlar kulübün değerleriyle uyuşmuyor ve bu konuda Enver Cenk Şahin'i uyardık. Bu konu çözüme ulaşana kadar daha fazla açıklama yapılmayacaktır. Savaşa hayır."

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.