İngiltere Premier Lig'den eşcinsellere bandajlı destek! Cinsiyetsiz dünya hayali...

İngiltere'nin en üst düzey futbol ligi olan Premier Lig'de eşcinsellere destek amaçlı tüm maçlarda eşcinselleri temsil eden gökkuşağı bayraklı bandaj takıldı.

Tüm dünyada hayata geçirilen eşcinsellik propagandasına dünyanın en çok izlenen futbol ligi olan İngiltere Premier Lig de katıldı. Küresel bir operasyonun parçası olan lige tepkiler gecikmedi.

PREMİER LİG EŞCİNSELLİĞE VERDİĞİ DESTEĞİ RESMEN ORTAYA KOYDU

Rainbow Laces (Gökkuşağı bağcıkları) kampanyasına destek vererek eşcinselliği teşvik etmeye çalışan İngiltere Premier Lig yönetimi, '"Kulüplerimiz futbolun herkes için olduğu mesajını pekiştirmek için harika işler yapıyor.'' ifadeleriyle desteklerini duyurdu. Premier Lig takımlarının tamamı bu haftaki maçlarda kaptanlık pazu bandında gökkuşağı renklerini kullandı.

DÜNYANIN VE İNSANLIĞIN GELECEĞİ TEHLİKE ALTINDA

Cinsiyetsiz bir dünya hayali kuran küreselciler, aile yapısını bozarak insan nüfusunu azaltmayı hedeflediği yıllardır ortaya konulan çalışmalarla kanıtlanmıştı. Dünya genelinde tepkilerle karşılan bu projeye dünyanın önde gelen kurumlarının destek vermesi, dünyanın ve insanlığın geleceğini tehdit etmeye devam ediyor.

Habervakti

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.