Yunanistan’da sert tartışma: Erdoğan ile nasıl başa çıkacaksın?

Yunistan’da muhalefet Cumhurbaşkanı Erdoğan üzerinden Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis’e yüklendi. Aleksis Çipras, “ Eğer futbolu yönetemiyorsan, Erdoğan ve politikalarıyla nasıl başa çıkacaksın.” dedi.
UEFA ve FIFA ile başı derde giren Yunan futbol takımları Yunanistan'da gündem oldu. Yunan Başbakan Miçotakis tüm kulüpleri uyarıp, herkesin kendine çeki düzen vermesini isterken, Avrupa'dan dışlanma konusunda uyardı. Yunan Başbakan, "Yunan futbolundaki "hasta iklim" uzun bir süre devam ederse, hükümet "Son çare olark Süper Lig'i iptal edecek." dedi.
Muhalefet lideri eski Başbakan Aleksis Çipras futbol üzerinden iktidardaki Miçotakis hükümetini eleştirerek, “Eğer futbolu yönetemiyorsan, Erdoğan ve politikalarıyla nasıl başa çıkacaksın.” Dedi.

Oruç reis de Yunan basının gündeminde

Türkiye’ye ait sismik araştırma gemisi Oruç Reis, yine Yunan basının gündeminden düşmüyor. Yunan medyasında yer alan haberlerde Oruç Reis’in Yunan Savaş gemisi tarafından bir süre takip edildiği belirtilirken, hergangi bir sınır ihlali olmadığı için müdahale edilmediği belirtildi.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.