Aytaç Yalman, koronavirüs nedeniyle mi öldü?

Sözcü yazarı Saygı Öztürk, geçtiğimiz günlerde vefat eden eski Kara Kuvvetleri Komutanı Aytaç Yalman'ın koronaivürs nedeniyle hayatını kaybettiğini iddia etti.

Sözcü yazarı Saygı Öztürk, geçtiğimiz günlerde vefat eden79 yaşındaki eski Kara Kuvvetleri Komutanı Aytaç Yalman'ın koronaivürs nedeniyle hayatını kaybettiğini iddia etti.

Öztürk katıldığı programda bir dönemin en önemli komutanlarından olan Yalman'ın sessiz sedasız defnedilmesine dikkat çekerek Yalman'ın koronaivirüs nedeniyle öldüğünü iddia etti.

Yalman'ın eşi ve kız kardeşinin de karantina altına alındığını belirten Öztürk şu ifadeleri kullandı;
''Aytaç Yalman önceki gün sessiz sedasız toprağa verildi. Fenerbahçe'de spor yaparken rahatsızlanıyor. Özel bir hastaneye kaldırılıyor. Daha sonra GATA'ya sevkediliyor. Orada kendisine malum virüs olduğu ifade ediliyor. Pazar günü de vafat ediyor. Bir komutanın nasıl toprağa verildiğini hepimiz biliyoruz. Yalman haber verilmeden apar topar annesinin yanında toprağa veriliyor. Eşi ve kardeşi da hastanede karantina altına alınıyor.''

Eski Kara Kuvvetleri Komutanı Aytaç Yalman'ın ölümüne ilişkin flaş bir açıklama geldi. Başhekimlik de, "Aytaç Yalman'ın corona virüs nedeniyle öldüğü kanaati oluşmuştur" açıklamasında bulundu.

Öte yandan Euronews Türkçe, eski Kara Kuvvetleri Komutanı Aytaç Yalman'ın koronavirüsten öldüğü yönündeki iddiaları kendi kaynaklarından da doğrulattı.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.