Fethullah Gülen'den U.Dündar'a Mektup!


Geçtiğimiz hafta Uğur Dündar'ın Arenası'nda hakkındaki iddiaları yalanlayan Ahmet Hakan bugünki köşesinde F.Gülen'in Uğur Dündar'a yolladığı mektubu yayınladı.

Ahmet Hakan Coşkun bugünkü köşesinde Fethullah Gülen'in, son günlerin en çok tartışılan isimlerinden Uğur Dündar'a "kısa bir süre önce" gönderdiği mektubu yayınladı. Gülen, Dündar'a gönderdiği mektuba, "“Çok değerli, saygıdeğer yazar, yapımcı ve gerçek aydın Sayın Uğur Dündar Beyefendi...sözleriyle başlıyor. Ahmet Hakan Gülen'in mektubuyla ilgili düşüncelerini ise 5 maddede sıraladı.

İşte O mektup ve Ahmet Hakan'ın yorumu:

"GERÇEK AYDIN UĞUR DÜNDAR"

“Çok değerli, saygıdeğer yazar, yapımcı ve gerçek aydın Sayın Uğur Dündar Beyefendi...

Her zaman olduğu, şu son aylarda bir linç kampanyasıyla üzerime gelindiği bir dönemde de ortaya koyduğunuz demokrat tavır, gerçekçi anlayış ve cesaret örneği, son derece takdire şayan ve mucib-i teşekkür olmuştur.

Herkes gibi akan zaman ve süratle değişen hadiseler çerçevesinde bazı görüş, düşünce ve tavırlarımda birtakım değişmelerin görülmesi tabii olmakla birlikte, bu fakiri yakından tanıdığınızı sandığım biri olarak, hiçbir zaman kimseyi, hele bir milleti aldatmayacağımı takdir edersiniz. Hakkımda bir linç kampanyası başlatanların da esasen bunu bildiğini, fakat maksatlarının başk a olduğunu da, mutlaka herkesten çok iyi biliyorsunuz.

İlk günden bu yana, gerçek ve sorumlu bir aydın sıfatıyla daima demokrasinin, evrensel insan haklarının ve insani özgürlüklerin müdafii olarak gösterdiğiniz performans, inanıyorum ki, nesiller için örnek olacak mahiyettedir.

Gösterdiğiniz civanmertlik ve ortaya koyduğunuz vefadan dolayı en içten teşekkürlerimi ve bu münasebetle kalbi hürmetlerimi arz eder, Cenab-ı Allah’tan sıhhat, afiyet ve mutluluklar dilerim."
(Fethullah Gülen)

AHMET HAKAN'IN YORUMU

Fethullah Gülen’in görüşlerine her zaman çok ama çok önem vermiş biri olarak... Benim bu satırlardan çıkardığım sonuçlar şunlardır:

BİR: Uğur Dündar gerçek ve sorumlu bir aydındır. İKİ: Uğur Dündar cesur ve demokrattır. ÜÇ: Uğur Dündar evrensel insan haklarının savunucusudur. DÖRT: Uğur Dündar civanmert bir insandır. BEŞ: Uğur Dündar için “vefa”, İstanbul’da bir semt adı değildir. ALTI: Uğur Dündar nesiller boyu örnek alınacak hasletlere sahiptir.

4 yorum:

  1. ES-SELAMU ALEYKUM..!!

    SAYIN M.FETTULLAH GULEN HOCAMIZIN YAZDIGI MEKTUP GAYET ACIK VE ANLASILIR BIRLISANSLA YAZILMIS OLUP KENDINI IFADE ETMEKTEDIR,BUD-NDAN CIKARTILACAK BENCE HICBIR YANLIS YORUM YOKTUR...
    ALLAH ONA RAMET ETSIN..SAGLIK SIHHAT VERSIN.. AMIN..

    YanıtlaSil
  2. Aleyküm selam..alacali!

    Şimdi fetullah gülen 28 şubatta sesini hiç çıkartamamış ve hatta bir hükümetin devrilmesine göz yummuştur.28 ŞUBAT döneminde adeta kaçacak delik arayan bu cemaat'in lideri Uğur Dündar isimli 28 şubat spikerlerinin+28 GAZETECİLERİNİN en önemlisine bir mektup yazmış ve methiyeler dizmiş! Gerçek Aydın! demiş ve onu yere göğe sığdıramamış...Evet yalnış yorum yoktur demişsiniz lakin bn hiç doğru bir tevilde bulunamıyorum ki bu söylediklerine sizin muhterem hocanızın bu mektubu bana benzerler benzeşirleri hatırlatıyor.

    YanıtlaSil
  3. fettulah Gülen ne zaman doğru kelam ettiki? Papa hazretlerinini elini öperkenmi? Ya da Türban furuattır derken mi? Ya da diyaogculuk oynarkenmi.Bence Fetulah obamanın tam istediği adam..

    YanıtlaSil
  4. Benzeşenler benzeşir, Fetullah denen hainde Obama ile benzeşmiş...

    Ne var bunda kardeşim hocamıza laf ediyorsunuz, malum ABD tarafından verimli işçi olarakda seçildi. Yahu adam sizden kurtulmak için Pensilvanyalara gitti hala laf yetiştiriyorsunuz, bir kere suratına bakın hocamızın nur damlıyor nur...

    Rabbim ona kahhar ismi ile muamele etsin, Allahın emrine teferruat diyen birine Rahmet okumakmı. Saidi Nursi'ye ihanet eden herif ve Obama, Fetullah tercihini Obama'dan yana kullanmış. Dedik ya benzeşenler benzeşir...

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.