Dünyayı sarsan iddia! 'Darbeci Sisi koronavirüse yakalandı!'

Mısır’da son 24 saatte 2 üst düzey generalin dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiği bildirildi. Üst düzey generallerle yakın olan Darbeci Sisi’nin de koronavirüse yakalanmış olabileceği öne sürüldü.

Koronavirüs salgını nedeniyle tüm dünya alarma geçmişken darbeci Sisi yönetimi altındaki Mısır’dan önemli bir haber geldi. Uluslararası haber ajansları Mısır’da son 24 saatte 2 üst düzey generalin koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiğini bildirdi. Ölüm haberleri üzerine koronavirüsün yöneticiler arasında yayılmaya başladığı konuşuluyor. Ölen generallerden birisi ise Sisi’ye yakın bir isim olarak biliniyor. Darbeci Sisi’nin de virüse yakalanmış olabileceği belirtildi

Vaka sayısı 327
Mısır'da korona nedeniyle bugüne kadar 14 kişi hayatını kaybetmiş, toplam vaka sayısı ise 327 olarak açıklanmıştı.

Sisi'nin iki günde iki komutanı öldü
Mısır'da, salgını kontrol çalışmaları sırasında koronavirüse yakalanan Tuğgeneral Şafi Abdülhalim Davud, hayatını kaybetti. Mısır'da dün de Tümgeneral Halid Şaltut'un koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetmesiyle Sisi, iki günde üst düzey iki komutanını kaybetmiş oldu.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.