Erdoğan'a hakaret eden CHP'li Özkoç'un yüzünde ve başında morluklar oluştu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hadsizce hakaret eden ve büyük tepki çeken CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç'un Meclis'teki kavga esnasında aldıgı darbelerle kafasında şişlik oluştuğu ve yüzünde kızarıklıklar olduğu görüldü.

TBMM’deki ateşli grup konuşmalarından sonra akşam saatlerinde yaşanan kavgada CHP’li Engin Özkoç’un kafasında ve yüzünde çeşitli yaralar meydana geldiği görüldü. 

Özkoç, Erdoğan için “Bizim şehitlerimize, ‘kelle' diyen bir kişinin sıfatlarını sayıyorum ben size; Şehide kelle diyen kişi haysiyetsizdir, şehide kelle diyen kişi Türkiye Cumhuriyeti'nde şerefsizdir, şehide kelle diyen kişi onursuzdur, şehide kelle diyen vatan hainidir” demişti.

Bu hakaretlerin ardından Özkoç, TBMM’deki genel oturum sırasında konuşurken bazı Ak Partililer kürsüye yönelerek Özkoç'a saldırdı.... Araya giren diğer vekillerin de kavgayı bastıramaması üzerine yumruklar konuşmuş ve oturuma ara verilmişti.

Yumruklu kavganın ardından çekilen fotoğraflarda Özkoç’un yüzünde kanama ve başında kızarıklık görüldü.

Özkoç, Twitter’dan yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Milletin vergileriyle beslenen Anadolu Ajansı (@anadoluajansi) saatlerdir TBMM'de yaptığım basın açıklaması haberini yayınlamıyor. Ancak AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Genel Başkanımıza hakaretlerini yayınlıyor. Halkın haber alma özgürlüğü engellenemez

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.