CHP Kanalında Abdulhamid'e saldırı..."Kemalizmin Osmanlıya bitmeyen kini"

CHP'nin yerel yönetimler aracılığıyla finanse ettiği belirtilen TELE 1 sunucusu Merdan Yanardağ, 2. Abdülhamit hakkında canlı yayında hakaretlerde bulundu.CHP ve Kemalizmin Abbdülhamid Han'a düşmanlığı ne ilk nede son ! Kendi tarihine ve kendi ced'dine saldıran böyle bir zihniyet dünyada başka yok..!





Bu zihniyet kendini ayakta tutabilmek adına en baş düşman olarak belledikleri Abdülhamid Hanı ve dolayısı ile Osmanlı'ya  küfretmek ve her türlü saldırı ile lekelemek adına faaliyetlerini günümüzdede sürdürmektedir..İttihat terakki zırvalığını savunup medenilik batılılaşma ve çağdaşlık dalaverelerini ortaya atmakta mahir olan bu azınlık güruhu iyi tanımalıyız...


CHP'nin yerel yönetimler aracılığıyla finanse ettiği belirtilen Tele 1 TV Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, 18 Dakika adlı programda Osmanlı padişahi, Sultan 2. Abdülhamit hakkında ağır ifadeler kullandı.

ABDÜLHAMİT'E "AŞAĞILIK" DEDİ

Kadın-erkek eşitliğinden dem vuran Yanardağ, döneminde zulüm ve despotluk yapıldığını iddia ettiği Abdülhamit'e "aşağılık" dedi. Yanardağ'ın bu hakareti, sosyal medyada büyük tepki topladı.







0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.