T a r a f s ı z D e ğ i l i z

Yazar Sema Maraşlı'dan LGBT lobisini ifşa eden paylaşımlar...Asıl hedef çocuklar !

Aile,kadın ve çocuk üzerine yazıları yayınlanan ve kitapları bulunan yazar Sema Maraşlı Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımları ile LGBT adı verilen örgütün asıl hedefinin çocuklar olduğunu söyledi...


İŞTE O PAYLAŞIMLAR :

LGBT+ da esas hedef çocuklar. The LGBTP Movement başlığında zoofili ve pedofili olanlar eşcinsellerin sahip olduğu bütün haklara sahip olmak istiyorlar. "Cinsel yönelim" normalleştikçe pedofili de normalleşecek. Gökkuşağının renginin kullanılması her türlü çeşitliliği simgeliyor.


LGBTPQ+  "Aşkın yaşı yoktur" diyerek küçücük çocukları cinsel obje olarak kullanıyorlar. Bunun da anlayışla karşılanmasını talep ediyorlar. LGBT nin çocuklara yönelik çalışmasının ardındaki sebeplerden biri de pedofiliyi normalleştirmek.




Bugün eşcinsel hayatı normal gören ve "insan hakları" diye LGBT ye destek olan kişilerin çoğu pedofili  ve zoofili ye karşıdır. Oysa LGBT ye destek olarak dolaylı yoldan pedofiliyi de desteklemiş oluyorlar.

LGBT+ ve destekçileri eşcinselliğe karşı çıkanlara Homofobik diye saldırıyorlar.
Çocukları ve neslimizi hazza tapan bu sapkınlardan korumanın adı onların dilinde Homofobi ise homofobik diyebilirler.

Biz de bunun adına fıtratfobik diyebiliriz. Yaratılıştan korkanlar. Yok olun.


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.