15 TEMMUZ gecesi ABD'de duyulan ses: "Ya İslam kazanacak ya biz"

15 Temmuz hain darbe girişiminin 4'üncü yılında, darbeye ilişkin detaylar halen gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. ABD'li Fox News'in 15 Temmuz FETÖ'cü hain darbe girişimi gecesi yaptığı skandal yayında FETÖ'cü hainleri destekledikleri görüldü. Yayına bağlananlar, o gece darbe girişimini yapanları savunarak için "Bunlar bizim çocuklarımız bunlara sahip çıkmalıyız" mesajı verdi.

FETÖ'nün hain darbe girişimi 15 Temmuz'Un üzerinden 4 yıl geçti. Darbecilerin hukuk önündeki hesapları görülmeye devam edilirken, o gece yaşananlar halen dün gibi hatırlarda. Darbeye destek veren FETÖ'cülerin yanı sıra yurt dışından da FETÖ'nün hain girişimine destek gelmişti.

 ABD'li Fox News'in 15 Temmuz FETÖ'cü hain darbe girişimi gecesi yaptığı skandal yayında FETÖ'cü hainleri desteklediklerini açıklamıştı! Fox ekranlarında 15 Temmuz FETÖ'cü hain darbe girişimini destekledikleri açıklamış ve hainlerin yenilgiye uğratılmasıyla yaşadıkları hayal kırıklığını ekranlarına taşımıştı.




"YA İSLAM KAZANACAK YA BİZ"

Yayına katılanlar, darbe girişimini yapanlar için "Bunlar bizim çocuklarımız bunlara sahip çıkmalıyız", "Darbe başarılı olursa biz kazanacağız" mesajı verdi.


En dikkat çeken sözler ise, "Ya İslam kazanacak, ya biz kazanacağız" olmuştu. Darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz gecesi; FOX televizyonundaki skandal sözler ile darbeye destek olunmuştu.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.