Abdullah Gül bıyıklarını da kesti..Zeki Alasya'nın dediği oldu!

Son dönemde kulislerde Cumhurbaşkanlığı adaylığı için ismi sıkça konuşulan 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün imajını değiştirdiği görüldü.2000'li yıllarda Cumhurbaşkanı konulu bir film çeken oyuncu Zeki Alasya Abdullah Gül için 'Bıyıksız Gül daha medeni gözükür' tespiti yapmıştı...

2018'de CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu tarafından aday gösterilen ve son dönemde yine Millet İttifakı tarafından Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday gösterip gösterilmeyeceği tartışmalarıyla gündeme gelen 11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül sonunda bıyıklarını da kesti.


2000'li yıllarda Cumhurbaşkanı konulu bir film çeken oyuncu Zeki Alasya Abdullah Gül için 'Bıyıksız Gül daha medeni gözükür' tespiti yapmış ve röportajı yapan  Vatan gazetesi de Gül'ün bıyıklarını bilgisayarda kesip yayınlamıştı...


ZEKİ ALASYA:

-İyi ya da kötü demek için çok erken... Benim haddim değil. Sadece bir oyuncu olarak fazla kilo almaması gerektiğini düşünüyorum. Bıyıklarını nedense tam uzatmıyor. Nedir yani o? Bence Cumhurbaşkanı da, başbakan da bıyıklarını kesmeliydi. Tertemiz, çok daha yakışıklı, çok daha prezantabl olmalılar. Böyle daha medeni görünecekler diye düşünüyorum.

Abdullah Gül'ün bıyıklarını kesmesi Sosyal medyada Adaymı olacak tartışmalarını alevlendirdi..

İlk kez bıyıksız haliyle görüntülenen Abdullah Gül'ün o fotoğrafı:


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.