Hint Irkçıları Emir Khan'ı hedef alıyor...Türkiye'yi düşman ulus ilan ettiler..

Bollywood yıldızlarından Aamir Khan, Müslüman kimliği ve Türkiye'de yaptığı çekimler nedeniyle Hint ırkçıları tarafından hedefe konuldu. Khan aynı zamanda Emine Erdoğan'la görüşmüştü, bu görüşme de ırkçı Hintlilerin hedefindeydi.

Türkiye'nin Pakistan'la olan yakınlığı nedeniyle Türkiye'ye karşı nefret besleyen Hintli ırkçılar, Hint sinemasının ünlü ismi Aamir Khan'ın Türkiye ile olan sıcak ilişkilerine de karşı çıkan ifadeler kullanarak Khan'ı hedef aldı.

NİĞDE ÇEKİMLERİ VE EMİNE ERDOĞAN GÖRÜŞMESİ IRKÇILARI KIZDIRDI

Khan'ın son olarak 1994 yılında ABD'de çekilen 'Forrest Gump' filminin uyarlaması olarak çektiği 'Laal Singh Chaddha' filminin çekimlerinin bir kısmını Niğde'de çekmiş. Çekimlerin ardından da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'la İstanbul'da görüşmüştü. Khan'ın Türkiye ile olan samimi ilişkileri Hintli ırkçıları rahatsız etti ve Khan'ı hedef almaya başladı. Khan 'birkaç dolar' karşılığında düşman ulusun kuklası olmakla suçlanıyor. Hintli ırkçılar bu açıklamalarla Türkleri 'düşman ulus' olarak tanımladıklarını net bir şekilde ortaya koymuş oldu.



DAHA ÖNCE DE ÇİN'LE OLAN İLİŞKİLERİ YÜZÜNDEN HEDEF OLMUŞTU

İktidardaki Hindistan Halk Partisi’nin (BJP) ana örgütü olarak kabul edilen Hint ırkçısı Rashtriya Swayamsevak Sangh (RSS) grubu, bu hafta yayınladığı dergide Çin'e gönderme yaparak, Aamir Khan için "Ejderhanın en sevdiği Khan" yazısını paylaştı. Khan'ın sert ifadelerle eleştirildiği makalede, "Hindistan'ın düşmanı sayılanlarla dostluklar kurdu. Aamir, Çin Komünist Partisi sisteminin favorisi gibi görünüyor ve filmlerinin bu kadar izlenmesi, Çin devleti tarafından desteklendiğinin kanıtıdır" ifadeleri kullanıldı.

HaberVakti

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.