91 saat sonra gelen mucize..4 Yaşında ki Ayda bebek kurtarıldı!


 İzmir depreminde enkaz altında kalan vatandaşlarımızı arama kurtarma çalışmaları sürerken 91. Saatte bir mucize yaşandı . Bir bebek kurtarıldı


4 yaşındaki Ayda Gezgin enkazdan sağ olarak çıkarıldı. Ekipler bina enkazı çevresinde hayat koridoru oluşturdu.

Çocuğa ilk müdahalede bulundu. Serum takılan minik Ayda için enkaz altına termel battaniye indirildi. Ardından alkışlarla enkaz altından çıkarılan küçük Ayda, elden ele ambulansa taşındı.

Seferihisar açıklarında cuma günü meydana gelen 6.6 büyüklüğündeki depremde onlarca bina zarar gördü, çok sayıda kişi yaşamını yitirdi. Yıkılan binalardan Rıza Bey Apartmanı'nda sürdürülen arama- kurtarma çalışmalarında 91'inci saatte mucize yaşandı. 

"BANA ELİNİ SALLADI"

İzmir'deki depremde yıkılan Rıza Bey Apartmanı enkazından arama kurtarma çalışmalarının 91. saatinde Ayda Gezgin'i kurtaran ekipten Nusret Aksoy, "Yaşam üçgeninde bulaşık makinesi vardı. Bulaşık makinesini gördüm, aradaydı. Elini salladı." dedi.

İŞTE AYDA'NIN YAŞAM ÜÇGENİV ALİ KÖŞGER: AYDA GEZGİN CANLI OLARAK KURTARILDI

İzmir'de 91 saat sonra Rıza Bey Apartmanı enkazından bir çocuk sağ çıkarıldı. İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger de "Ayda Gezgin canlı olarak kurtarıldı." açıklamasında bulundu. İçişleri Bakanlığı resmi twitter hesabından kurtarılan çocuğun fotoğrafını paylaştı.

"AYDA HASTANEYE SEVK EDİLDİ"

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, enkazdan 91 saat sonra çıkarılan Ayda Gezgin'in sağlık durumunun iyi olduğunu, hastaneye sevk edildiğini bildirdi

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.