Yıldız Tilbe'nin Şeyh Said ve Seyit Rıza paylaşımı olay oldu

 


Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe  sosyal medya hesabından Şeyh Said ve Seyid Rıza paylaşımı olay olduÜnlü şarkıcı Yıldız Tilbe  Seyit Rıza ve Şeyh Said fotoğraflarını paylaşarak; "Allah'ın rahmeti üzerinizde olsun" notu ile bir anma mesajı yayımladı. 

"Allah'ın rahmeti üzerinize olsun

"Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe geçtiğimiz günlerde önce Said Nursi'nin akrabası olduğunu belirtmiş, ardından ise evrim teorisine yönelik eleştirilerini Twitter hesabından paylaşmış ve bu mesajları takipçilerinin sert tepkisi ile karşılaşmıştı.

  Seyit Rıza ve Şeyh Said övgülerine devam eden Tilbe, "Allah'ın rahmeti üzerinizde olsun" notu ile bir anma mesajı paylaştı.  Ünlü şarkıcıya bu paylaşımı üzerine çok sert eleştiriler geldi. 

Tilbe'ye, takipçilerinden "vatan haini" olduğuna yönelik tepkiler geldi.  

Hainler tarihi İngilizlerden öğrenir!

Gelen tepki ve hakaretlere cevap veren Tilbe, "Ben mi vatan hainiyim? Vatan hainleri, vatana ait her değeri, kültürü, dili, dini, milleti, kişiyi, ağacı, suyu, toprağı hain görürler. Vatan hainleri tarihi de İngilizler ve yabancı ülkelerin yazdıkları yalan yanlış bilgilerden öğrenirler. Ben "Türkiye Cumhuriyeti"yim her şeyiyle her şeyimle." ifadelerini kullandı. 




0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.