Peygamberimize hakaret eden İslam düşmanı Ferdi Kale’ye tepki yağıyor

İslam’a ve Müslümanlara yönelik yeni bir saldırı olayı daha.. İsminin "Ferdi Kale" olduğu iddia edilen şahıs peygamberimize (s.a.v) yönelik hakaretler savurdu. Sosyal medyada gündeme gelen olay karşısında Twitter kullanıcıları, emniyete çağrıda bulunarak gereğinin yapılmasını istedi.Kutsala Saygı derneği ise İslam Düşmanı şahıs ile alakalı suç duyurusunda bulundu..  

Kutsal değerlerimize ve peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v) efendimize sosyal medyada çektiği videoyu yayınlayarak hakaret eden “Ferdi Kale” adlı şahsa tepki yağıyor.

Türkçü Derneği Başkanı olduğu iddia edilen Ferdi Kale, sosyal medyadan yayınladığı hakaret videosunun ardından sosyal medya kullanıcıları tarafından deşifre edildi.

“GEREKEN YAPILMALI”

Tepkinin devam etmesiyle birlikte sosyal medya kullanıcıları emniyet güçlerinin gerekeni yapması çağrısında bulundu.


Yaşanan rezillik Twitter’da Türkiye gündemine girdi.


Şair Dursun Ali Erzincanlı da tepki gösterenler arasında… Erzincanlı Twitter hesabından #FERDİKALETUTUKLANSIN etiketiyle hakaret olayına tepki gösterdi. Paylaşımında Erzincanlı, Kur’an-ı Kerim’den iki farklı ayet paylaştı: “Her kim Allah’a, meleklerine, peygamberlerine, Cebrâil’e ve Mîkâil’e düşman ise bilsin ki Allah da inkârcıların düşmanıdır.” (Bakara Sûresi:98) … “Sen elbette üstün bir ahlâka sahipsin.” (Kalem Sûresi:4)


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.