PKK'nın vahşi katliamına Ak Parti'den açıklama: Tüm insanlığa yapılmış bir saldırı

  


AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik Pençe harekatı ile ortaya çıkan 13 vatandaşın infazına ilişkin terör örgütünün kirli yüzünün bir kez daha ortaya çıktığına dair açıklama yaptı. Çelik "13 masum vatandaşımızı canice öldürdü. Bu alçak cinayet şebekesine gereken cevabı kahraman askerlerimiz veriyor" dedi. Ayrıca kanlı infazın gerçekleşme biçimiyle ilgili terör uzmanı Abdullah Ağar da çok önemli açıklamalarda bulundu.


PKK'nın 13 vatandaşı şehit ettiği kanlı infazda son dakika haberi: AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: PKK terör örgütü bir cinayet şebekesi olduğunu yine gösterdi. 13 masum vatandaşımızı canice öldürdü. Bu alçak cinayet şebekesine gereken cevabı kahraman askerlerimiz veriyor. 13 masum vatandaşımızın öldürülmesi tüm insanlığa saldırıdır. Bu cinayet şebekesi ile hem ülkemizin güvenliğini savunmak hem de insanlık adına mücadele etmeye devam edeceğiz.


AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Pençe Kartal-2 Harekat bölgesinde 13 sivil vatandaşın şehit edilmesine ilişkin, "Bu alçak cinayet şebekesine gereken cevabı kahraman askerlerimiz veriyor. 13 masum vatandaşımızın öldürülmesi tüm insanlığa saldırıdır." ifadelerini kullandı.


Çelik, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, PKK terör örgütünün, bir cinayet şebekesi olduğunu yine gösterdiğini, 13 masum vatandaşın canice öldürüldüğünü belirtti.


AK Parti Sözcüsü Çelik son dakika açıklamasında şunları kaydetti:


"Bu alçak cinayet şebekesine gereken cevabı kahraman askerlerimiz veriyor. 13 masum vatandaşımızın öldürülmesi tüm insanlığa saldırıdır. Bu cinayet şebekesi ile hem ülkemizin güvenliğini savunmak hem de insanlık adına mücadele etmeye devam edeceğiz. Bu cinayet şebekesine silah verenler, kendi ülkelerindeki mahkemelerde bunları aklayanlar, bu cinayetler karşısında sessiz kalanlar cinayetlere ortak oluyorlar.


Bu cinayet şebekesine karşı en kararlı mücadeleyi veriyoruz. Bunlara destek verenlerin ve bu cinayetlere sessiz kalanların siyasi projelerini yok edeceğiz. Masum vatandaşlarımıza rahmet diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun."


ABDULLAH AĞAR: KAÇAMAYACAKLARINI ANLADIKLARI ANDA KATLETTİLER!


Terör ve güvenlik uzmanı Abdullah Ağar katliama ilişkin yaptığı açıklamada "Bu terör örgütünün en alçak yüzünü gösteren saldırılardan biridir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.