HDP'den sözde Ermeni soykırımı için propaganda..

  


Terör örgütü PKK'nın siyasi ayağı ve CHP'nin de sandıktaki ortağı olan HDP, asılsız Ermeni soykırımı hakkında skandal bir bildiri yayınladı..

Halkların Demokratik Partisi (HDP) sözde Ermeni soykırımı ile ilgili propagandaya başladı. HDP her yıl olduğu gibi sözde 1915 olaylarına destek veren 'Ermeni Soykırımı utancıyla yüzleşin' başlığıyla bir bildiri yayımladı.

 Yayınlanan bildiride "Türkiye Ermeni Soykırımı ile 106 yıldır yüzleşmedi. Yüzleşilmeyen suç tekrarladı, yüzleşilmeyen suç, bugünlere taşındı. Büyük suç cezasız kaldı, ayrımcılık ve nefret suçları sıradanlaştı." ifadelerine yer verildi.

Ermenilerin, sözde Ermeni soykırımının "yıl dönümü" olarak belirledikleri ve bazı ölkelerde anma faaliyetleri yaptığı 24 Nisan'da HDP'den skandal bir bildiri geldi. Türkiye'nin haklı tezlerini görmezden gelen ve Ermeni diyasporasının yalanlarını destekleyen HDP, 1915 olaylarını "soykırım" olarak niteledi. 


TÜRKİYE İLGİLİ HADDİ AŞAN  İFADELER

Türkiye ve o dönem iktidarda olan İttihat ve Terakki Partisi ile ilgili skandal ifadelerin yer aldığı bildiride "Ermeni Soykırımı bu topraklarda yaşandı ve adaleti bu topraklarda sağlanmalıdır" denildi.


"Yüzleşilmeyen suç tekrarladı"

Yayınlanan bildiride "Türkiye Ermeni Soykırımı ile 106 yıldır yüzleşmedi. Yüzleşilmeyen suç tekrarladı, yüzleşilmeyen suç, bugünlere taşındı. Büyük suç cezasız kaldı, ayrımcılık ve nefret suçları sıradanlaştı.106’ncı yıldönümünde bu toprakların kadim halkı olan Ermenilere karşı gerçekleştirilen soykırımı, yaşanmış olan büyük felaketi ve insanlık trajedisini yüreğimizde hissediyor, katledilenleri saygı ve rahmetle anıyoruz." ifadelerine yer verildi.


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.