İstanbul'un göbeğinde çocuklara sapkınlık eğitimi!


Yurt dışından aldığı fonlarla İstanbul'un göbeğinde Müslüman çocukları hedef alan Tarlabaşı Toplum Merkezi, çocuklara sapkınlık eğitimi veriyor.


Tarlabaşı Toplum Merkezi’nde cinsel eğitim adı altında Suriyeli ve Türkiyeli çocuklara sapkınlık aşılanıyor. Derneğin yöneticileri küçük çocuklar içim ‘sapkınlığı anlatan’ kitaplar hazırlıyor. Kamuoyu Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığından bu merkezin kapatılmasını bekliyor.


KİM BUNLAR? AMAÇLARI NE?


Milat Gazetesi’nden Özlem Doğan’ın haberine göre, 2006 yılında kurulan Tarlabaşı Toplum Merkezi’yle, sapkınlıklarıyla bilinen değer oluşumlar ile  ortak çalışıyor, programlar düzenliyor. Sosyal medyadaki sapkın hesaplar tarafından da desteklenen merkez, çocuklarla birlikte çıkardığı ‘Parlayan Çocuklar’ adlı dergide sapkınların ve PKK'nin propagandası yapıyor, erkek çocuklarını etek giymeye teşvik ediyor.




SAPIKLIK DİZ BOYU


2015’te Fransız Kültür Merkezi’nde "LGBT Hakları için Farkındalık Projesi" kapsamında yapılan programa katılan Tarlabaşı Toplum Merkezi kurucularından sapkın savunucusu C.S. de “Yetişkin Heteronormativiteye Çocuk Bakışı” başlıklı bir konuşma yapmış. Tarlabaşı Toplum Merkezi’nde küçücük çocukların, gençlerin okuması için kütüphanelere sapkın derneklerin  desteğiyle ahlaksızlığı anlatan çok sayıda kitap bulunuyor.



DESTEKÇİLERİ ŞAŞIRTMADI


Reşit olmayan çocuklara sapkınlık eğitimi verilmesini büyükelçilikler, Sivil Toplum İçin Destek Vakfı, UNDP, IBM, EMpower, Consulate General of Sweeden, SABANCI Vakfı, ICC, FES, Alman Uluslarası İşbirliği Kurumu(GIZ) desteklerken Tarlabaşı Toplum Merkezi’nin bağlı bulunduğu AçıkAçık’ın yönetim kurulunda ise Koç Üniversitesi, ÖRAV, Greenpeace, İstanbul Bilgi Üniversitesi gibi bilindik isim ve kuruluşlar yer alıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.