Sosyal medyada #DevletiminYanındayım hashtagı ilk sırada


Bugün döviz kuru üzerinden devlete ve hükümete operasyon çekilmeye çalışıldı. Sosyal medyada binlerce insan DevletiminYanındayım hashtagi ile devletin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında olduğunu dile getirdi.

Bugün döviz kurunun spekülatif artış hareketinin ardından tabiri caizse ekonomiye bir darbe girişimi yapılmaya çalışıldı. Sosyal medyada provakatif haberlere, algılara kapılmayan binlerce feraset sahibi insan #Devletim inYanındayım hashtagi ile spekülatif dolar artışına mahal vermeyeceklerinin mesajını verdi. 


İşte o twitlerden bazıları..







"VAZGEÇMEYECEĞİZ"

Binlerce sosyal medya kullanıcısı ekonomiye yapılmak istenen darbeyi kınarken "Vazgeçmeyeceğiz" etiketinin yanında "DevletiminYanındayım", "EkonomikKurtulusSavasi", "ErdoğanınYanındayız", "ŞimdiBirlikZamanı" gibi birçok hashtag ile destek verdi.


Bugün döviz kurunun spekülatif artış hareketinin ardından sosyal medyada binlerce insan #DevletiminYanındayım hashtagi ile devletin ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanında olduğunu dile getirdi.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.