AK Parti Yozgat vekili Bekir Bozdağ: “Sanatıyla gündeme gelemeyen Fazıl Say, CHP borazanlığı ile gündem oluyor”

 


AK Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, “Maalesef ülkemizde, ürettiği sanat eserleriyle ve sanatıyla gündeme giremeyen kimi sanatçılar, siyasî duruşları, siyasi görüşleri ve kör ideolojileri ile gündeme gelmeye çalışıyorlar. Anlaşılan o ki sanatıyla gündeme gelemeyen Fazıl Say, CHP borazanlığı, Ak Parti ve MHP karşıtlığı ile gündem oluyor” dedi.


Bozdağ, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Fazıl Say’ı eleştirdi. Bozdağ sosyal medya hesabından şunları yazdı:


“Siyasi veya ideolojik tutum alma ya da açıklama yapma, sanatçının saygınlığına zarar verir ve sanatçıya ülke insanının tamamının değer verdiği bir sanatçı olma vasfını kaybettirir. Maalesef ülkemizde, ürettiği sanat eserleriyle ve sanatıyla gündeme giremeyen kimi sanatçılar, siyasî duruşları, siyasi görüşleri ve kör ideolojileri ile gündeme gelmeye çalışıyorlar. Anlaşılan o ki sanatıyla gündeme gelemeyen Fazıl Say, CHP borazanlığı, Ak Parti ve MHP karşıtlığı ile gündem oluyor. Milletin tamamının saygı duyduğu bir sanatçı olma yerine CHP borazanlığını tercih eden Fazıl Say’ı kınıyorum.


Bozdağ, "Maalesef ülkemizde, ürettiği sanat eserleriyle ve sanatıyla gündeme giremeyen kimi sanatçılar, siyasî duruşları, siyasi görüşleri ve kör ideolojileri ile gündeme gelmeye çalışıyorlar. Anlaşılan o ki sanatıyla gündeme gelemeyen Fazıl Say, CHP borazanlığı, Ak Parti ve MHP karşıtlığı ile gündem oluyor" dedi.Fazıl Say, CHP borazanlığı, Ak Parti ve MHP karşıtlığı ile gündem oluyor" dedi.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.