El Kaide'den Türkiye'ye tehdit


El Kaide'nin iki numaralı ismi Ayman El Zevahiri, Türkiye'yi tehdit etti.

Zevahiri, yeni yayınlanan ses kaydında, Türkiye'nin, Afganistan'da konuşlu Uluslararası Güvenlik ve Destek Gücü "ISAF'ın komutasını gelecek ay devralmasıyla savaş ilan etmiş olacağını" ileri sürdü.

Türk hükümetinin, Afganistan'da NATO güçlerine verdiği desteği eleştirdi. Zevahiri, Türk güçlerinin Uluslararası Güvenlik ve Destek Gücü ISAF'ın komutasını alarak, İslam ve Müslümanlara yönelik haçlı seferini yönetme görevini devralacağını iddia etti.

"Türk askerleri Afganistan'da, Yahudilerin Filistin'de yaptıklarının aynısını gerçekleştirecekler" diye konuşan Zevahiri, "Türk halkının, hükümetin bu politikasına karşı çıkmasını" istedi

2 yorum:

  1. S.A. AMACI VE HEDEFİ İSLAM OLMAYANLAR HANGİ MİLLİYETE MENSUB OLURLARSA OLSUNLAR. BİZDE MÜSLİMANIZ DESELER DAHİ MÜNAFIKTIRLAR YADA MÜRTEDDİRLER. BUNLARLADA SAVAŞMAK MÜMİNLERİN ÜZERİNE FARZI AYINDIR. BİR İNSAN YA MÜMİNDİR ALLAH CC. A TAPAR ONA TABİ OLARAK TESLİMİYYET ÜZERE YAŞAR, VEYAHUTTA ŞEYTANA TAPAR. ONUN ENTRİKALARIYLA AVUNUR VE GAVURLARA HİZMET EDER, BU KİŞİLER ŞİRK İÇİNDEKİ GAFİL İNSANLARDIR. ALLAH CC. HESAP GÖRÜCÜ OLARAK BAKİDİR.SUNUÇ ONA DÖNECEĞİZ. HASBİNALLAHU VENİMELVEKİL. S.A.V.R.V.B.

    YanıtlaSil
  2. Yaşam gülmeyi ,sevgi hak etmeyi, vefa unutmamayı, dostluk sadık kalmayı bilenler içindir.UNUTULMADIN! mutlu ve huzurlu günler dilerim.
    TEHDİT EDEN EDENE...ANKARADA BAZI İTLER İZETİ İKRAM GÖRÜYOR...NE OLUYOR DEVLETİN CİDDİYETİ ERİYOR
    www.blogcu.com/metekan

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.