Web sitesi hacklendi!

Cyber Protest TIM, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'in " http://www.osmanbaydemir.com " adlı kişisel web sitesini ele geçirdi.

Baydemir'e İstiklal Marşı ile uyarı!

Hackerlar katıldığı törenlerde İstiklal Marşı'nın okunmasından rahatsız olan Baydemir'in web sitesine istiklal Marşı çalan bir açılış sayfası hazırladılar. " http://www.osmanbaydemir.com " adresine giren ziyaretçiler gün boyunca İstiklal Marşı'nın dinledi.

Daha önce PKK'ya ait bölücü yayın yapan siteleri susturarak dikkat çeken Cyber Protest TIM şimdi de Diyarbakır Belediye Başkanı Osman Baydemir'i hedefe aldı. Aynı üniversitede okuyan 10 Türk öğrenciden oluşan ve www.cyber-protest.org adlı site üzerinden faaliyetlerini yürüten Cyber Protest TIM, Baydemir'in www.osmanbaydemir.com adresinden yayın yapan kişisel sitesini devre dışı bıraktı. Siteye, "Peygamber ocağının şehitleri ve her cuma şehitlikleri dolduran Cuma Anneleri adına el konulmuştur. Emanetiniz emin elerde, rahat uyuyun" mesajı bırakan Türk hackerlar, Baydemir'e bir mektup yazarak Orhun Yazıtları'ndan bu yana Türk ile Kürt'ün aynı soydan geldiğine işaret ettiler.

Baydemir'e hitaben

Cyber Protest TIM, Bay Demir'e diye başlayan mektuplarında, "Sen hiç Orkun Yazıtları'nı okumadın mı? Okusaydın orada Türk ve Kürt'ün beraber yaşadığını, yüzlerce yıl beraber demir dövdüklerini göreceksin. O bölücü gösterilerde çektiğiniz zılgıtın aslında senin olmadığını, çok eski atalarımızın dini ayinlerde kullandığı bir ses olduğunu bileceksin. Şimdi soruyoruz, binlerce yıldır birbirinin içine geçmiş insanları ayırmaya çalışmak hainlik değil de nedir?" diye sordu.


0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.