İSTANBULDA 6 KATLI BİNA ÇÖKTÜ FOTO GALERİ !


Şirinevler Mahmutbey Caddesi 7. Sokak'ta bulunan ve 6 katlı olduğu bildirilen bir bina, saat 18.00 sıralarında çöktü. Binanın neden çöktüğü bilinmiyor.
İstanbul Valisi Muammer Güler, binanın çökme nedeninin yanındaki temelden kaynaklandığını, çökmeden yarım saat önce binadan bazı çatırdamalar geldiğini, bunun üzerine binanın büyük ölçüde boşaltıldığını, bazı kişilerin eşyalarını almak için binaya girdiğini ve bu sırada binanın çöktüğünü açıkladı.
Olay yerine çok sayıda ambulans gönderildi. İtfaiye yetkilileri enkaz altında kalanlar olduğunu belirtti. İtfaiye ekipleri sivil savunma ekiplerinde de yardım istedi.
Binanın çevresinde, içeride yakınları olan vatandaşlar da toplandı. Kurtarma çalışmalarına vatandaşlar da katılıyor. Çöken binanın çevresindeki binalar da boşaltıldı. Polis, enkaz çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı.
CNNTURK televizyonun'na konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, olay yerine gittiğini, binanın neden çöktüğünün henüz bilinmediğini açıkladı.
Şuan bina enkazından gelen seslere göre çalışma yürütülüyor.

.
Alınan bilgiye göre, çöken binanın altında kalanların olduğu belirtilirken, olay yerine sevk edilen itfaiye ve ambulans ekipleri, vatandaşları kurtarmak için çalışmalara başladı. Bölgeye gelen vatandaşların yakınları, gördükleri manzara karşısında sinir krizleri geçirirken; ellerine kazma ve kürekleri alan vatandaşlar, itfaiye ekiplerine yardımcı olmaya başladı. Kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Bahçelievler'de çöken binanın enkazında bir kişiye canlı olarak ulaşıldı. Sağlık durumunu iyi olduğu belirtilen kişiyi kurtarmak için sivil savunma ekipleri ve itfaiye çalışıyor.

Yaralının küçük bir kız çocuğu olduğu iddia edildi..

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.