Danimarka çıldırdı!!!


Hz. Muhammed s.a.v kariatürlerinin yayınlandığı Danimarka'da inanılmaz bir gelişme daha yaşanıyor. Ülkedeki fanatikler, müslümanlara karşı silahlanma kararı aldı...
Danimarka kafayı sıyırdı!!

Danimarka’da İslam dini ve Müslümanların konu olduğu haberlerin ardı arkası kesilmiyor.

Hz. Muhammed kariatürlerinin yayınlandığı, Hz. Muhammed’e hakaret yarışmasının düzenlendiği, Kur’an hakkında suç durusunda bulunulan ülkede şimdi de İslam dininin yayılmasını önlemek amacıyla silahlı mücadele başlayacağı bildiriliyor.



Nyhedsavisen gazetesinde yer alan habere göre, Danimarka’da “Anti Cihad Danmark” adıyla kurulan bir dernek ülkedeki Müslümanlara karşı silahlı mücadele yürütecek.

Geçtiğimiz aylarda Danimarka’da Kur’an hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunan “Danimarka’nın İslamlaştırılmasına Son” adlı derneğin başkanı Anders Gravers önderliğinde kurulan dernek Danimarka’daki diğer aşırı sağcı derneklerle bir araya gelerek silahlı mücadele kararı aldı.

Dünya genelinde İslam karşıtı derneklere danışmanlık ve yardım sunan “Vigilant freedom” adlı uluslararası örgütle de bağ kuran Anti Cihad Danmark derneği Danimarka’da suç işleyen yabancıların tel örgüler ardında toplanmasını, göçmenlerin ellerinden Danimarka vatandaşlığının geri alınmasını ve sınırdışı edilmelerini istiyor.

Yeni kurulan “Anti Cihad Danmark” derneğinin işbirliği yaptığı başka bir örgüt olan “Frit Danmark” (Özgür Danimarka) derneği üyeleri yaptıkları toplantılara silahlı olarak katılıyorlar.

Danimarka’nın Jutland bölgesinde ülkenin dördüncü büyük kenti Aalborg’da Cumartesi günü miting düzenleyecek olan yeni oluşum Danimarka polis yetkililerini endişlendiriyor, zira bu grupların düzenledikleri toplantılar ve mitingler otonom-anarşist gençler tarafından sabote ediliyor ve saldırılıyor.

Yeni kurulan dernekte Danimarka’nın en büyükj ırkçı derneği “Dansk Front” da bulunuyor. Dansk Front başkanı Julius Börgesen geçtiğimiz ruhsatsız silah bulundurmaktan 8 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.

"Danimarka'nın İslamlaştırılmasına Son" derneği başkanı Anders Gravers HABER'in sorularını yanıtladı ve kendilerine yöneltilen iddiaların doğru olmadığını savundu. Müslümanların Hristiyanlara karşı cihad başlattıklarını kendilerinin de "Karşı cihat" başlattıklarını, ancak silaha sarılacakları konusunda iddiaların doğru olmadığını söyledi. "Danimarka'nın İslamlaştırılmasına Son" derneğinin internet sitesinde yer alan bir yazıda ise Nyhedsavısen'de yer alan haberin gerçeği yansıtmadığı belirtiliyor ve gazetenin haberi derhal tekzip etmesi gerektiği yer alıyor

haber.dk

3 yorum:

  1. ILIYOR.....BİDE BU GAVUR OĞLU GAVURLARLA DİNLER ARAS DİYALOG ÇAĞRISI YAPILIYOR ......SALDIRSRIN BAKALIM VELED-İ ZİNALAR...SİZ ORDAKİ MÜSLÜMANLARA SALDIRIRKEN BİZİM ELİMİZ ARMUT TOPLAYACAK SANKİ......EY MÜSLÜMANLAR KORKMAYIN İMAN EDİYORSANIZ ÜSTÜNSÜNÜZ...

    YanıtlaSil
  2. Sonu belli;
    [Danimarka İslam Devleti]
    İslam ile bu kadar kavga edecek ve İslam olmayacak ha :)))
    Dünya tarihi bu tip olaylarla dolu.
    Büyük uyanışlar getirecek!
    İnşaallah!

    YanıtlaSil
  3. SELAMLAR .. IRAK TA DA İSLAMA SALDIRI VAR FİLİSTİNDE DE KOSOVADA DA VARDI VE BİZİM ELLERİMİZ ARMUT TOPLAMAKTAN BAŞKA NE YAPTI EMİN OL Kİ ARMUTLAR HALA BİTMEDİ ... İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA BİTER DE GEREĞİ YAPILIR ..
    SELAMLAR ..

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.