TELEGRAM İŞKENCESİ ...CEZAEVİNDE İŞKENCE GÖRÜYORUM !

Cezaevinde işkence görüyorum!” ÖZEL HABER

Beşiktaş 10 Ağır ceza Mahkemesinde hakim karşısına çıkarılan İBDA fikir sisteminin mimarı Salih Mirzabeyoğlu, “cezaevinde işkence gördüğünü” söyledi.

İBDA fikir sisteminin mimarı Salih Mirzabeyoğlu, İstanbul’da yargılandı. Metris Cezaevi’nde bulunan silahlarla ilgili davada “Teşekkül halinde patlayıcı madde imal etmek suçundan” 20 yılla yargılanan Mirzabeyoğlu; duruşmasında “cezaevinde işkence gördüğünü” söyledi. Beşiktaş’taki 10. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan İBDA Lideri Salih İzzet Erdiş (Salih Mirzabeyoğlu) dava arkadaşlarını İBDA işareti yaparak selamladı.

 Mahkeme binasına gelişinde “Kumandan nerede, biz oradayız”, “Gelecek İslam’ın”, “Yaşasın Kumandan Mirzabeyoğlu” gibi sloganlarla karşılanan Salih Mirzabeyoğlu, mahkeme binasına girişinde dava arkadaşlarına “tekbir getirerek” cevap verdi. 1988'den beri cezaevinde bulunan ve şu anda Bolu Cezaevi’nde kesinleşmiş müebbet hapis yatan Salih Mirzabeyoğlu duruşmasında “Bana işkence yapılıyor” dedi ve “BETATRON adlı cihazla kendisine elektromanyetik dalgalar verilerek işkence yapıldığını” söyledi. BETATRON, Telegram’ın bir yönü olarak biliniyor. TELEGRAM İŞKENCESİ İBDA fikrini savunan dava arkadaşları da Salih Mirzabeyoğlu’nun uzaydan yada belli bir merkezden beyne gönderilen elektronik sinyallerle intihara sürüklendiğini belirtti. İBDA Lideri Salih Mirzabeyoğlu’na Telegram işkencesi yapıldığı belirtiliyor.

 Bu arada İBDA lideri Salih Mirzabeyoğlu’nun uzun zamandır dile getirdiği işkenceleri “Telegram-Zihin Kontrolü” adlı kitapta toplamıştı. Mirzabeyoğlu yazdığı kitapta TELEGRAM uygulandığında yaşadıklarını şöyle açıklamıştı: “Çağın en büyük gizli silahlarından biri” olarak söz edilen Telegram’ın, Mirzabeyoğlu kendi üzerinde uygulanmasının amacını şöyle anlatmıştı: “Rezillerin en rezili insanların, aşağılığın en bayağısı tertiplerle beni yok etmek veya “mankurt adam yapmak” istemeleri, aslında benim şahsımda davama duyulan korkudandır. Telegram zihin silme, yeni şahsiyet tipi meydana getirme, kontrole alma vesaire, çok eski devirlerden beri bilinenlerin günün verileri içinde yeni şekillerle tazelenmesidir.” 

    Mirzabeyoğlu’nun yazdığı ve İBDA Yayınlarından çıkan kitabının arka kapağında ise daha korkunç ifadeler yer alıyor: “Telegram: Zihin kontrolü... Bir bakıma Türkiye'de pratiği -teorisi de!- benimle meşhur olan bu iş, "ilim sınır tanımaz!" tesellisiyle Lüt kavmine parmak ısırtır melanete ve yardımcı unsurlarla insanı robotlaştırmaya davranmışken, diğer yönüyle "dünyada"da kıstırılmış fertler üzerindeki tecrübelerin sınırını aşamamıştır.

 Bu ikazdan sonra bildirmeyelim ki, gerek yaşamış kobay ve gerekse mevzuu alakadar eder bu udları işaretlemek bakımından, galiba dünyada da ilk örneğim!”

 Bu arada duruşmada Salih Mirzabeyoğlu ile birlikte tutuksuz yargılanan Ali Osman Zor, Mustafa Şişmanoğlu, Mehmet Şişmanoğlu, Ekrem Demirci, İbrahim Demirci, Turan Bartın, Mehmet Yavuz Uçum da bulundu.

 Dava 11 Ekim 2007 tarihine ertelendi..  


1 yorum:

  1. tbu dünya imtihan dünyası
    bırakalım bu dünyada kafir zihniyyet fink atsın
    onlar inş.
    perçemlerinden tutulup cehenneme sürükleneceklerdir Allahın izniyle
    bize ne olur en güzel şey Allah yolunda O'nun uğrunda şehit olmak
    kahrolsun kafir zihniyyet ve islam ve örtü düşmanları
    Allah yar ve yardımcımız olsun
    ey işkence gören tüm din kardeşlerim dualarımız sizinle

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.