BAŞBAĞLAR ŞEHİTLERİNİ RAHMETLE ANIYORUZ !

Başbağlar Köyü ŞEHİTLERİNİ ANIYOR
sivas olaylarına misilleme yaptık diye 33 insanı hunharca öldürülen başbağlar köyü bugün şehitlerini anacak,Kuran okutacak
BEBEK KADIN YAŞLI VE GENÇ TAM 33 CAN ŞEHİD EDİLDİ O GÜN VE O GÜNÜ ANLATANLAR HALA AYNI ACILARI YAŞIYOR HALA AYNI ŞEHİTLERİNE AĞLIYORLAR..
Saldırı esnasında uğultu ve fırtına oldu Başbağlar’da yaşanan katliamın şahitlerinden 65 yaşındaki Süleyman Aydın yaşadıklarını anlatırken o günleri yaşıyormuşcasına heyecanlandı ve şunları söyledi: “Her şey çok ani ve bizleri şok eden bir şekilde gerçekleşti.


Ne yapacağımızı nasıl davranacağımızı kestiremeden bütün erkekleri köy meydanına topladılar. Çeşitli sloganlar bağırıp ateş emriyle bize saldırdılar. Ondan sonrasını hatırlamıyorum. Ama çok büyük bir fırtınanın koptuğunu ve ürperti verir şekilde uğultunun olduğunu hatırlıyorum Tam 5 kurşun yedim. Hâlâ aksak bir şekilde yürüyorum.” Diğer taraftan Süleyman Aydın’ın anlattığı uğultu ve fırtınayı pek çok köylü hissederken köyde daha önce böyle bir şey yaşamamış olması oldukça anlamlı bulundu....

1 yorum:

  1. Bir müslüman, bir insan bunu yapamaz. Allah'ın laneti bunu yapanların, yaptıranların üzerine olsun.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.