CHP DEN LAİKLİK İHLALİ ! YOZGATTA BAŞÖRTÜSÜ DAĞITTILAR..


Yozgat'ta farklı bir seçim çalışması yürüten CHP teşkilatı, vatandaşlara başörtüsü dağıtıyor. Kadın Kolları İl Başkanı Özgür Karslıoğlu, bu girişimin sebebini şöyle açıkladı:
"CHP'nin cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki tutumu sebebiyle başörtüsü karşıtı gibi gösteriliyorduk. Bundan rahatsızlık duyduğumuz için gittiğimiz yerlerde eşarp dağıtmaya başladık."Karslıoğlu, dün parti üyesi kadınlarla birlikte Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan fabrika çalışanlarını ziyaret etti.İşçilere, tek tek başörtüsü hediye eden Karslıoğlu, CHP'nin kesinlikle başörtüsüne karşı olmadığını iddia etti.

Sözkonusu başörtüsü olduğunda aslan kesilen ve başı örtülü bir cumhurbaşkanı eşi, köşke çıkamaz diyerek yapmadığı ayak oyunu kalmayan CHP'ye bakın! CHP, oy için başörtüsü dağıttı!!


CHP Kadın Kolları Başörtüsü Dağıttı

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları, tartışılacak bir seçim çalışması yaptı. CHP'li kadınlar sokakta başörtüsü dağıttılar.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yozgat Kadın Kolları parti olarak başörtüsüne karşı olmadıklarını göstermek için eşarp dağıtıyor!!

CHP'nin Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki tutumu nedeniyle başörtüsü karşıtı gibi gösterilmekten rahatsızlık duyduklarını dile getiren Yozgat İl Başkanı Özgür Karslıoğlu, seçim çalışmalarına gittikleri yerlerde eşarp dağıttıklarını açıkladı.

CHP Yozgat Kadın Kolları 22 Temmuz'da yapılacak olan milletvekililği genel seçimleri için çalışmalarını sürdürken ilginç bir uygulamaya imza attı.CHP'li kadınlar, başörtüsüne karşı olmadıklarını halka anlatmak için halka eşarp hediye ediyor.

CHP Yozgat Kadın Kolları İl Başkanı Özgür Karslıoğlu, beraberinde parti üyesi kadınlarıyla birlikte birlikte Organize Sanayi Bölgesi'nde buluna fabrika çalışanlarına eşarp hediye ederek, CHP'nin başörtüsüne karşı olmadığını anlattı. Karslıoğlu, bir tekstil fabrikasınında çalışan bayanlara dağıttığı eşarp sonrası bir süre sohbet etti.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin özellikle cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki tavrından dolayı, CHP'nin başörtüsüne karşı gibi gösterildiğini ifade eden Başkan Karslıoğlu, asla böyle bir şeyin söz konusu olmadığını anlatmak için eşarp hediye eettiklerini söyledi.CHP Kadın Kolları Başkanı Karslıoğlu; "Biz parti olarak kesinlikle başörtüsüne karşı değiliz.Bunu tüm Türkiye'de olduğu gibi Yozgatımızda da halkımıza anlatmak için eşarp hediye etmek istedik. Yani Laik Türkiye Cumhuriyeti devletinde kimin inançlı olduğu kimin inançlı olmadığı kimsenin tekelinde olan bir şey değlidir, olamaz da. Partimize Yozgat halkının da büyük teveccühü olduğunu görüyoruz. Yozgat halkının desteği ile partimizin Yozgat'tan birinci çıkacağına inanıyoruz." diye konuştu.



haber vakti

4 yorum:

  1. :))) bu yaptığınıza gargalar güler valla. Bende yozgatlı olarak gargalardan sonra birde ben güldüm. Ne çabuk unuttunuz düzenlediğiniz cumhuriyet mitinglerinde başı kapalı kardeşlerimizin adeta saçlarını yolar gibi kafasından baş örtüsünü çekiştirdiğinizi. Yok Atatürkün huzuruna böyle çağdışı kıyafetlerle varılmaz sloganlarınızı. Yanlız siz birşey unutuyorsunuz eskidenmiş o uyutmaya çalıştığınız insanlar. Eskidenmiş o benim babama kasget vermiş bizim kökenimiz sol diyenler artık millet hizmete bakıyor. Kaldıki zaten bu ülkede sizin ne olduğunuzu bilenler çok artık. Kimseyi öyle uyutamayacaksınız. Allah bilir o baş örtülerini dağırtırken. içinizden geçenlerin neler olduğunu ne şeytanlıklar pnalnadığınızı. Yemiyor artık halk yemiyorrrrrr.

    YanıtlaSil
  2. AK PARTİ ODUN KOMUR ALTIN DAGITIRKEN YIYECEK DAGITIRKEN HALKI DILENCI DURUMUNA DUSURKEN KIMSE BISEY DEMIYOR CHP KADIN KOLLARI GELENEGIMIZ OLAN ESARP DAGITIYOR BIZIM GELENEGIMIZDE SIKMA BAS YOK YEMENI WAR BASORTUSU WAR HAKSIZ YERE SUCLAYANLARA DUYRULUR ABDULLAH GULUN DINDARLAGINI OLCEN ALETMI WAR KIMSE KIMSENIN DIN DUYGULARI OLCEMEZ ALLHTAN BASKA ALLAHTAN BASKA KIMSE DINDARLIGIMIZI OLCEMEZ

    YanıtlaSil
  3. sızı görme imkanım olsa alnınızdan öperdim tek kelıme ile harıka bu bır gelenektır analarımızın bacılarımızın dıkkatınızı cekerım bu turban değıl yemenıdır bunu ooo kısıtlı beynınıze sokun elestırenlere duyrulur

    YanıtlaSil
  4. SIKMA Bas falan filan laflarini cikaran sizlersiniz, HZ. Allah'in emrini serefle gururla yerine getiren kizlarimiza analarimiza geri kafali gözüyle bakan siz CHP liler, öyle Yemeniymis suymus buymus kimse kanmaz. Allah islah etsin.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.