KARAYOLUNDA ÖLÜM ÇUKURU ..VİDEO İZLE ..

Görenleri şaşırtan, hayrete düşüren olay! Karayolunda 1.5 metrelik ölüm çukuru! -izle-

Çanakkale-İzmir karayolunun Küçükkuyu-Ayvacık arasındaki E-87 karayolunun ortasında meydana gelen ve bir insanın rahatlıkla içine girebildiği 1.5 metre derinliğindeki çukur, faciaya davetiye çıkarıyor.

Yaz tatili sebebiyle günde binlerce aracın geçtiği yolda bir insanın rahatlıkla girebildiği çukurun dikey olarak 1.5 metrelik derinliğe ulaştığını belirten vatandaşlar, burada en kısa sürede önlem alınmasını isteyerek, "Her tekerlek darbesinde daha da genişleyen çukura bir otobüs tekerleğinin kaçması halinde her an bir facia olabilir. Yetkililere haber vermemize rağmen, kimse bu sorunla ilgilenmedi" dedi.

Öte yandan, yoldaki 1.5 metrelik çukuru görerek durumu yetkililere haber veren basın mensupları, bir facianın olmaması için karayolunun ortasına çalılardan oluşan bir uyarı koymalarına rağmen bunda başarılı olamadı. Yoldan hızla geçen araçlar, çukura uyarı olması için konulan çalı parçalarını parçalayarak üzerinden geçti. 4-5 insanın rahatlıkla sığabileceği çukurun büyümesi halinde facia yaşanacağını söyleyen bazı araç sürücüleri yetkilileri göreve davet ederken, yoldaki çökmenin 3 gün önce başladığı ve günden güne de büyüyüp derinleştiği belirtildi.

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.