Katil Dahlan Sonunda İstifa Etti .

El-Fetih hareketinin yöneticilerinden Muhammed Dahlan hem Özerk Yönetim Başkanı Mahmud Abbas’ın Ulusal Güvenlik Danışmanlığı görevinden hem de FKÖ Meclisi’nin genel sekreterliğinden istifa etti.

Hamas karşısında mağlup olduktan sonra Almanya’ya kaçan ve oradan da Yugoslavya’ya geçen Muhammed Dahlan’ın bürosundan yapılan basın açıklamasında istifasına gerekçe olarak yaşadığı sağlık sorunları gösterildi.

Tedavi görmekte olduğu hastaneden yazdığı istifa mektubunda Dahlan, “Durumun hassasiyetini gördüğüm için görevimden uzun süre ayrı kalmamı da göz önüne alarak ve uzun süre tedavi görmem gerektiğinden istifa etmeye karar vermiş bulunmaktayım” ifadelerini kullandı.

Kendisiyle çalıştığı süre boyunca hiçbir şekilde desteğini esirgemeyen Özerk Yönetim Başkanı Mahmut Abbas’a teşekkür eden Dahlan, Başkan Abbas’a vefa göstererek ona sadık bir asker olarak kalacağını açıkladı. Abbas’ın da Dahlan’ın istifasını kabul ettiği bildiriliyor.

FİLİSTİNENFORMASYONMERKEZİ

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.