Evlere teslim misyonerlik!

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde çok sayıda eve, Hıristiyanlığa özendirici kitaplar gönderildi.Açık adreslerine ve isimlerine gönderilen İncil, kitap ve broşürlerin çocukların elinde gezdiğine dikkati çeken vatandaşlar misyonerlik faaliyetinin engellenmesini istedi. İnönü Mahallesi Muhtarı Mustafa Aydın, “Mahallemde kayıtlı bir Hıristiyan bile yok” dedi.
Adrese teslimmisyonerlik
Esnafa yollanan İncil ve Hristiyanlık propagandası yapan broşürler tepki uyandırdı. İnönü mahallesi muhtarı Aydın (üstte), “İsme gönderilen kitaplar, Müslümanlığa karşı yanlış ifadelerle dolu” dedi.

Akyazı’da esnafa kargoyla İncil yollanması büyük tepki çekti.
Sakarya’nın Akyazı ilçesinde çok sayıda esnafa kargo yoluyla İncil ve Hristiyanlık propagandası yapan kitap ve broşürler gönderildi. İnönü Mahalle Muhtarı Mustafa Aydın ile esnaf Zeki Katık, Ahmet Yıldırım ve Eyüp Atılgan’a gelen kargo paketinin içinden İncil, “Neden Hristiyan Oldular” ve “Dinin Ötesinde” isimli kitaplar, Türkçe yayın yapan uydu kanalı ve radyo frekans kanalı, internet sitesi tanıtımı yapan broşürler ile anket ve üyelik formu çıktı. Kendilerinden habersiz yaşanan bu olaya tepki göstererek yetkilileri göreve çağıran esnaf, “Formlarda ve kargoda belirtilen adres ve isimler doğru. Bu adamlar meydanı iyice boş bulmuşlar. Bizim açık adresimizi nereden biliyorlar?” dedi.
Muhtar önlem istediİnönü Mahallesi Muhtarı Mustafa Aydın, “Akyazı ilçesi mütevazı ve küçük bir ilçe. Benim mahallemde bana kayıtlı bir Hristiyan bile yok. Fakat açık adresimize ve isimlerimize gönderilen bu kitaplarda yalan yanlış bilgiler yer almakta. ’Neden Hıristiyan Oldular’kitabına biraz göz gezdirdim. Dinimizi ilkel, kötü, çıkmazlarda olan bir din gibi gösteren birçok hikaye anlatılmış. Bunu okuyan bir gencimizin yanlış bilgilerle daha farklı düşünmesine sebep olabilir. Bunun için yetkililerin gerekli önlemleri almalarını istiyorum” diye konuştu.
özel haber

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.