Siyonistler Gazze'de Katliam Yaptı (FOTO)

Perşembe günü saah vaktinde çok sayıda tank ve buldozerle Gazze'nin Han Yunus bölgesine giren siyonist işgal güçlerinin hava desteğinde sürdürdükleri saldırılarda şehid olan Filistinlilerin sayısının 10'a çıktığı bildirildi.

Sabah vaktinde Gazze'nin Han Yunus bölgesine giren siyonist işgal güçleri ile Filistinli mücahidler arasında çıkan çatışmada 4 Filistinli şehid olurken 10 Filistinli de yaralanmıştı.

Siyonist işgal güçleri hava desteğinde gerçekleştirilen saldırının "Filistinli militanlara karşı rutin operasyon" şeklinde tanımlarken günün ilerleyen vakitlerinde iki araç ile birlikte Gazze "İsrail" sınırında bulunan siyonst hedeflere yönelik operasyon gerçekleştiren 6 Filistinli mücahidin siyonistlerin hava bombardımanı sonucu şehid olduğu bildirildi.

Later in the day, Palestinian militants said fighters in a tractor and jeep crashed through the fence on the Gaza-Israel border and attacked an Israeli army post.

Siyonist işgal güçleri komutanlarındandan albay Shlomi Dahan, ağır silahlarla donanmış Filistinlilerin bir İsaril askerini ele geçirmeye çalıştığını ileri sürdü.

27 Temmuz'da bir günde 12 Filistinlinin şehid olmasından sonra, bir gün içinde en çok şehid veren Filistinliler, siyonist işgal güçlerine karşı şiddetli bir direniş göstererek siyonist işgal güçlerini geri çekilmek zorunda bıraktı.

Photo

Photo

Photo

Siyonist işgal güçlerinin saldırısında yaralanan Filistinliler hastanelere kaldırıldı

Photo

Photo

Photo

Siyonist işgal güçlerinin saldırısında şehid olan Kudüs Tugayları mücahidi Gasam el Saka

Photo

Şehid Gasal el Saka'nın annesi

Photo

Siyonist işgal güçlerinin saldırısında şehid olan İzzeddin el Kassam mücahidi Mahmud el Abadla

Photo

Photo

Şehid Mahmud el Abadla'nın yakınları

Photo

İsra Haber

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.