TV'lerde Göbek Attılar...

Dün akşam saatlerinde Şırnak'ta 13 Mehmetçiğin şehit edildiği haberi gelince Türk Televizyonları ne yaptılar dersiniz? İşte kanal kanal utanılacak durum..
Şırnak'ta bir günde 13 askerimizin şehit edilmesi tüm Türkiye'yi yasa boğdu. 13 askerimizin şehit olması haberi, sıradan bir çatışma haberi gibi verilirken hiçbir haber kanalı yayın akışında bir değişiklik yapmadı.
Tüm Türkiye ve asker aileleri olayla ilgili son gelişmeleri merak ve kaygı içinde beklerken ülkenin en büyük haber kanallarının o anda yayınladıkları programlar şöyle: NTV: NBA Ligi basket maçı CNNTÜRK: Belgesel 24 TV: Ağaç oyma sanatı belgesel SKYTÜRK: 'Türkiye İslamlaşıyor mu?' konulu sohbet programı Özel haber kanallarında durum bundan ibaret. Peki hiçbir rating kaygısı olmayan TRT'de durum farklı mı? Hiçbir rating kaygısı olmayan ve vatandaşların ödediği vergilerle yayın yapan DEVLET KANALI TRT de haberin geldiği anda futbol maçını yayınlamaya devam etti.
Vur patlasın çal oynasın
Atv'de İbo şovda eğlence tavan yaptı. Erol Büyükburç'un esprileri ve Bengü'nün kıvırtmalarıyla şen şakrak program sürdürüldü. Star'da ise yeni aşıklar Ebru Gündeşli Osmantan Erkırlı, Bülent Ersoylu Popstar, bol kahkahalı bir program yaptı.Ve diğerleride aynı şekilde birbirlerinden farklı olmayan yayınlarına devam ettiler.

3 yorum:

  1. Yanıldıgınız bir konu var.
    Kanaltürk yayın akışını degiştirdi.
    ATV şuan kimin denetiminde ve program ı yayınlanan şahıs kim?
    Tarafsız olun.

    YanıtlaSil
  2. .....Şehid olan askerler üzerinden siyaset yapmayın kanal Türk adlı tv kanalı kimindir? ve amacı nedir al birini vur ötekine ...ayrıca dün televizyonları seyredenler bilirler sadece atv değil diğer tv lerde olaya duyarsız kalmıştır bu şunu gösterir Ordu ve diğer devlet kurumları irtica diyerek başörtüsü ile uğraşcaklarına pkk ile uğraşsınlar ne bu böyle dün 12 bugün 13 can .....

    YanıtlaSil
  3. selam

    camiduzu nickli şahıs

    bu haberin neresi taraflı ?

    olay geneli ilgilendirmekte ve haberde sadece atv geçmemekte kanal türk adlı televizyonunda reklamını şehitler üzerinden yapmayın burası yeri değil vesselam

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.