Skandal'ın görüntüsü!!


Bu görüntü vatandaşı isyan ettirdi!!
Komutanı, Üsteğmen Tolga Yetişkin'in karısının finosunu taşıyan o er görüntülendi! Kendi haklarını bilmeyen askerler yetiştiriyoruz! İtaat ama hangi şartlarda?
Bu görüntü vatandaşı isyan ettirdi!!Komutanının eşi alışveriş yaparken kucağında süs köpeğiyle peşinde dolaşan üniformalı erin durumu Akseki'yi üzüntüye boğdu. Komutan eşinin duyarsızlığına tahammül edemeyen 62 yaşındaki bir vatandaşın müdahalesine ise Akseki İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Tolga Yetişkin yumrukla cevap verdi. Yumrukçu üsteğmenin 'eşime yardım ediyordu' diye anlattığı er, ilçe halkı tarafından kucağında süs köpeğiyle işte böyle görüntülendi. Üsteğmene 'FİNO' tayiniKöpeğini askere taşıtan eşini uyardığı için Necip Hacıgüzel adlı vatandaşı döven Akseki İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Tolga Yetişkin, görevinden alınarak Kütahya'ya tayin edildi. görüntü vatandaşı isyan ettirdiKomutanının eşi alışveriş yaparken kucağında süs köpeğiyle peşinde dolaşan üniformalı erin durumu Akseki'yi üzüntüye boğdu. Komutan eşinin duyarsızlığına tahammül edemeyen 62 yaşındaki bir vatandaşın müdahalesine ise Akseki İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Tolga Yetişkin yumrukla cevap verdi. Yumrukçu üsteğmenin 'eşime yardım ediyordu' diye anlattığı er, ilçe halkı tarafından kucağında süs köpeğiyle işte böyle görüntülendi. BİLAL ÇETİN/ANKARAAkseki İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Tolga Yetişkin, eşi Eda Yetişkin'in üniformalı askere köpek taşıtması nedeniyle İlçe Jandarma Komutanlığı'ndan alınarak Kütahya'ya tayin edildi. Antalya İl Jandarma Alay Komutanlığı tarafından başlatılan soruşturma kapasamında görevinden alınan Yetişkin, Kütahya Jandarma Er Eğitim Tugayı'nda görev yapacak.GEREKEN YAPILDI, MEMNUNUMYetişkin'in eşini “Askere köpek taşıtamazsın” diyerek uyaran ve ardından karakola çağırarak dövülen 62 yaşındaki Necip Hacıgüzeller tayini 'Adalet yerini buldu' şeklinde değerlendirerek, “Üniformalı Türk askerine kim olursa olsun süs köpeğini taşıtamaz. Türk askeri böyle bir konuma düşürülemez. Hele hele bu olaya tepki gösteren benim gibi bir vatandaşı çarşı ortasında meydan dayağı atmaya kimsenin hakkı yoktur. Gerekenin yapılmasından dolayı çok memnunum” diye konuştu.'Üniformalı askere köpek taşıtamazsın' diyen yaşlıya yumruk2 Ekim günü Akseki'de İlçe Jandarma Komutanı Tolga Yetişkin'in eşi Eda Yetişkin çarşıda gezerken yanında bulunan askere süs köpeğini taşıttırıyordu. Necip Hacıgüzeller isimli vatandaş ise Eda Yetişkin'in yanındaki askere süs köpeğini taşıttırmasına, “Bu çocuklar buraya askerlik yapmaya ve nöbet tutmaya geldi. Sizin köpeğinizi taşımak için üniforma giymediler. Üniformalı bu askere köpek taşıtamazsınız”diyerek tepki gösterdi. İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Tolga Yetişkin ise yanındaki askerlerle çarşıda bulduğu Necip Hacıgüzeller'e herkesin ortasında 2 yumruk salladı. Hacıgüzeller ise olayla ilgili olarak savcılığa suç duyurusunda bulundu.
HABER VAKTİ

1 yorum:

  1. "mezar taşlarına konser veren bi kemancı, kemanı ile kendinden geçebilir.. taşlar onu dinlemesini bilmesede susmasını bilirler... Sen taşların homurdandığı, diş gıcırdattığı hatta haykırdığı bi ülkede yaşıyorsun" demiş idi sayın c.meriç.... şükürler olsun artık konuşması gerekenler konuşuyor

    YanıtlaSil

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.