8 ASKERDEN HABER ALINAMIYOR

GENELKURMAY:8 ASKERİMİZDEN HABER ALINAMIYORGenelkurmay'dan açıklama... "Etkisiz hale getirilen terörist sayısı 34'e ulaştı"22.10.2007 14:22"PKK terör örgütü mensuplarınca 21 Ekim 2007 günü Hakkari/Dağlıca'daki bir birliğimize karşı girişilen silahlı saldırıyla başlayan çatışmalar, geçen süre boyunca aralıklarla devam etmektedir.Çatışmalarda saat 13.00 itibariyle etkisiz hale getirilen terörist sayısı 34'e ulaşmıştır.Birliğe silahlı saldırının başlamasından bir süre sonra kendileriyle irtibat kesilen 8 personelimizle, yapılan tüm aramalara rağmen halen irtibat kurulamamıştır.Gelişmeler hakkında kamuoyuna bilgi verilmeye devam edilecektir.Saygı ile duyurulur."
iŞTE KAÇIRILAN aSKERLERİN iSİMLERİ
PKK'nın baskında asker kaçırıp kaçırmadığı netleşmemişti. Ancak kaçırılan askerlerin isimlerini ajanslar geçti. İşte kaçırılan asker sayısı ve rakamı...
Terör örgütü PKK'nın, Hakkari Yüksekova'da düzenlediği hain pusu sonrasında kaçırdığı 7 askerimizin isimleri belli oldu. Birisinin ismi ise sonra açıklanacak.
Kaçırılan askerlerimizin isimleri şöyle: 1-Ramazan Yüce, Mardin, Piyade Er2-İrfan Beyaz, Antep, Er (Sitelerde ismi geçen İrfan Beyaz, şehit askerler arasında sayılmıştı...)3- Mehmet Şenkul, Niğde, Çavuş4- Nihat Başova, Konya/Cihanbeyli, Er5- İlhami Demir, Ağrı/Patnos, Er6- Fatih Atakul, Denizli, Er7- Halis Tan, Adana, Uzman Çavuş8- Bu askerin ismi daha sonra açıklanacak notu düşüldü..

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.