ERDOĞAN İLE OLMERT ORTADOĞU'YU GÖRÜŞTÜ


Erdoğan ile Olmert Ortadoğu'yu görüştü
Başbakan Erdoğan'ın İsrail Başbakanı Ehud Olmert ile yaptığı görüşmede, Türkiye-İsrail ilişkilerinin ve Orta Doğu barış sürecinin ağırlıklı olarak ele alındığı öğrenildi23 Ekim 2007 22:20

Edinilen bilgilere göre, Erdoğan-Olmert görüşmesinde ağırlıklı olarak, Türkiye-İsrail ilişkileri ve Orta Doğu barış süreci ele alındı.

Bu konuda, Türkiye'nin Orta Doğu barış sürecine yapacağı katkılar üzerinde duruldu. Görüşmede ayrıca, Erdoğan'ın Olmert'e, Haremüşşerif'teki kazılarla ilgili gönderilen teknik heyetin hazırladığı ve UNICEF'e sunduğu raporu takdim ettiği belirtildi.

Erdoğan-Olmert görüşmesinde, İsrail-Filistin sorununun çözümüne Türkiye'nin katkısının da ele alındığı, bu konuda neler yapabileceğinin konuşulduğu da bildirildi. Öte yandan, İsrail'in Suriye'ye düzenlediği operasyon sırasında Türk sınırları içine düşen yakıt tankı ile ilgili İsrailli yetkililerin önümüzdeki günlerde bir açıklama yapacağı öğrenildi

AA

--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır... Taraf olunması gerekiyor isede "MÜSLÜMAN ANADOLU İNSANININ " tarafında yer alan HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..
Sayfalarımızda yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.
"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.