İsrail'in Türk sınırını ihlal ettiği kesinleşti ve biz bunu kimlerden öğreniyoruz!!!!


İsrail'in Türk sınırını ihlal ettiği kesinleşti
İsrail jetlerinin Türk sınırını ihlal ettiği ifade eden ABD News, İsrail'in Suriye saldırısında önce casus kullandığını iddia etti.

Dünya Bülteni / Haber Merkezi

Amerikan ABC News televizyon kanalı, İsrail'in Suriye saldırısının detaylarını ortaya koyan bir haber yayımladı. Haberde gösterilen haritalarda İsrail'in Türk sınırını ihlal ettiği de kesinleşti.

İsrail'in The Jerusalem Post gazetesinde de yayımlanan haberde ayrıca, 6 Eylül'de Suriye'ye yönelik gerçekleştirilen İsrail hava saldırısından önce, İsrail'in Suriye'de yer alan nükleer faaliyetleri gösteren detaylı fotoğrafları ele geçirdiği ileri sürüldü.

Adının açıklanmasını istemeyen bir üst düzey Amerikalı yetkili, televizyon kanalına Mossad'ın yazın Suriye'de nükleer faaliyetlerde bulunduğunu keşfettiğini ve İsrail istihbaratı adına oradan haber sızdırmak üzere içeriye bir ajan yerleştirmeyi veya içerideki işçilerden birini İsrail adına çalışmaya ikna etmeyi planladığını söyledi.

İçerideki köstebek vesilesiyle İsrail'in; içinde pompa istasyonu, tırlar ve silindirik şekillerin detaylı bir şekilde yer aldığı fotoğraflara ulaştığını belirten yetkili, bölgede üretime başlanmadığı için fisyon yapabilen maddelere rastlanamadığı belirtti.

Aynı yetkili, bölgenin dizaynının, resmi olarak "Kuzey Kore" modeli olarak belirtilen modelde olduğunu söyledi.

İşin içinde CIA desteği de var

Fotoğraflara içerideki köstebeği tarafından ulaşan Mossad, CIA'le irtibata geçti. Bölgenin uydu koordinatlarını Amerikan istihbaratından aldıktan sonra Irak sınırına yaklaşık 100 mil uzakta olan bölgeye saldırı planını gerçekleştirdi.

Planda helikopter saldırısı da dâhil olmak üzere tüm muhtemel planlar üzerinde Amerikalı yetkililerle görüşmeler yapıldı.

Amerikalı yetkili "Beyaz Saray'ın, nükleer madde üretimini kesin gösteren belgeler olmadığını ve Amerika'nın Suriye'ye saldırıya sıcak bakmadığını söylemesine rağmen saldırı gerçekleşti" diye sözlerini bitirdi.

İddialarla alakalı Beyaz Saray ve CIA'den bir açıklama gelmedi.


Suriye Dışişleri Bakanı Velid El Muallim'in elindeki İsrail Hava Kuvvetlerinin düzenlediği saldırının detayları: Çarşamba sabahı saat 1:30' da İsrail jetleri Akdeniz üzerinden Suriye'ye girdi. (1) Dayr az-Zawr 'ın 50 km. doğusunda jetler Suriye hava savunma bataryaları tarafından tespit edildi. (2) Tespit edildikten sonra yer hedeflerine dört roket gönderdiler.(3) Jetler, Suriye sınırını terk edip, Türk sınırı üzerinden bir yerden gittiler. (4)


--
Blog Adresim
http://sivilinisiyatif.blogspot.com
-------------------------------------------------------------------------
Bir tehlike anında gemiden uzaklaşan fareler,
geminin batmamasını bir türlü affedemezler.

(W. Brudzinski)
------------------------------------------------------------ -------------

MALCOLM X'İN AZİZ HATIRASINA (Son Günleri/Suikast):
http://www.youtube.com/watch?v=Vf8_oZf7nRo#GU5U2spHI_4

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.