Kenan Doguluda asker kacagi cikti! Erkek olan vatani görevini yapar


Erkek olan vatani görevini yapar

36 yaşında olmasına rağmen askerlik yapmayan Kenan Doğulu'ya Burak Kut'tan tepki geldi
25 Ekim 2007 / 16:20




Türkiye'nin geçirdiği bu zorluve üzüntülü dönemde gözler askerliğini yapmayan ünlü isimlere çevrildi. Alişan gibi ünlülerin bulunduğu 'asker kaçakları' listesinde en büyük tepkiyi ise Kenan Doğulu aldı. Şarkcı, 36 yaşında olmasına rağmen vatan borcunu ödemedi. Vatandaşlar, şarkıcıya "10. Yıl Marşı'nı söyleyeceğine askere git" diye tepki gösterdi. Vatandaşlar gibi her erkeğin askerlik yapmasını dile getiren bir diğer isim de Burak Kut'tu. Son zamanlarda yeniden yıldızı parlayan başarılı şarkıcı, Kenan'dan 2 yaş küçük olmasına rağmen askerliğini yaptığını dile getirdi ve sözlerini şöyle sürdürdü:

'Gururu yaşamalı'
"Ahmet, Mehmet ya da Kenan... İsim hiç önemli değil. Vatan borcunu ödemek, her Türk erkeğinin en önemli görevidir. Her erkek, askerliğini yapmalıdır. Ben de şöhretin zirvesindeyken kariyerimi bir an olsun düşünmeden vatan borcumu ödedim. Bence benim yaşadığım gururu en kısa zamanda Kenan Doğulu da yaşamalı."
Kenan Doğulu ve Alişan dışında askerlik durumu en çok tartışılan ünlülerden biri de Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Tümer Metin.Tümer'in askerlik durumu nedeniyle yurt dışına transfer olmayı planladığıda basına yansımıştı.Ayrıca ünlü popçu Emre Altuğ ve Yalın'ın da askere gitmediği biliniyor. Daha önce de, Metin Akpınar, Zeki Alasya ve Cem Özer'in de çürüğe ayrılarak askerlik görevini yapmadıkları ortaya çıkmıştı.

1 yorum:

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.