TURKSH 11 EYLÜL...

geç kaldın.....Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin Kuzey Irak'a yönelikoperasyonuna olumsuz bakan ABD'ye sert çıkarak, "Onbinlercekilometreden çıkıp Irak'ı vururken kimse kimseden izin almadı." şeklinde konuştu. Erdoğan, "Biz bugüne kadar bir adım atmadıysak'Acaba Irak'ın toprak bütünlüğüne ilişkin bir amaçları mı var?'denilmemesi için yapmadık. Kerkük belli bir etnik unsurun olamazdedik. Ama biz bunları söylerken birilerinin bize yapılacakoperasyonla ilgili akıl vermesine ihtiyacımız yok" dedi.
11 EYLÜL...
kendini vurup düşmanın üzerine gitmek için ulusça mütabakat yapmanınyeni moda hali 1. tezkere geçmedi ermeniler zaten hep belaydı şimdi ayyuktalar.ıraka giremeyen zihniyet şimdi 15 şehitle ve ermeni tasarısının oylanmasıyla ulusca tam bir mutabakat içinde . daha şırnak gibi küçükbir yere sahip çıkamayan ve orada başarısız işler beceren hükümet.kuzey ırakta nekadar başarılı olacağı tam bir muammadır. ve kaçtaburla gireceğiz en kötüsü kaç tabutla geri döneceğiz allah vatana millete zeval vermesin inş sonuçlar hayırlı olur--
http://groups.google.com.tr/group/gizli-belgeler?hl=tr

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.