T a r a f s ı z D e ğ i l i z

zina hakkında.klipçi özlk. sen oku.

İnternette Zİna Üzerinden Ticaret Yapan Şahıslardan Gruplara Mail Gelmektedir Biz Bu Konuda Hem Onları Hemde Tüm Müslümanları Uyarmak İçin Aşağıdaki Yazıyı Neşr Ettik.

Zinaya yaklaşmayın. Zira o, bir hayasızlıktır ve çok kötü bir yoldur.(isra 32)
Zinaya Yaklaşmayın Demek Zinaya Götüren Herşeyden Uzaklaşın Demektir.Haramın Etrafında Dolaşmayın.Göz Zinası İnsanın İnsanın Kalbinin Günahlardan Kararmasına Seebep Olur.Allah c.c Gazabını Celb Eder.Sapık Filmler Almak-Satmak-Taşımak Yapılan Zina Günahına Ortak Olmak Demektir.Kendinizi Ve Ailenizi Yakıtı İnlar Ve Taşlar Olan Cehennemden Günahlardan Sakınmak Suretiyle Koruyunuz.Zina Eden Vr Gözünü Haramda Kullananlar İçin Ahirette Azap Ve Ceza Vardır.
Gözünün Böyle Haram Şeylerde Kullanan Ahirette Şu Cezaya Çarptırıkacaktır;
Ama kim ki Beni anmaktan yüz çevirirse, bilsin ki, onun dar bir hayat alanı olacaktır; ve Kıyamet Günü onu kör olarak kaldıracağız".(taha 124)
Yani Allah c.c Verdiği İbret Almak teffekür etmek İçin Verdiği Göz Nimetini Harama Bakmak Suretiyle İstismimar Edenler Haşirde Kör Olarak Dirlecekler.
Ey Peygamber! İnanmış kadınlar, Allah'a hiçbir şeyi ortak koşmamak, hırsızlık yapmamak, zina etmemek, çocuklarını öldürmemek, elleriyle ayakları arasında bir iftira uydurup getirmemek, iyi işi işlemekte sana karşı gelmemek hususunda sana biat etmeye geldikleri zaman, biatlarını kabul et ve onlar için Allah'tan mağfiret dile. Şüphesiz Allah, çok bağışlayandır, çok esirgeyendir .(Mümtehine 12)


Fasıl:Nefsin Afetlerine Temas Eden Hadisler
Konu:Nefisle İlgili Eedebe Giren Hadisler
Kaynak:Buhari, Mezalim 30, Eşribe 1, Hudud 1, 20; Müslim, İman 100, (57); Ebu Davud, Sünnet 16, (4689); Tirmizi, İman 11, (2627); Nesai, Sarık 1, (8, 64)
Ravi (r.a.):Ebu Hureyre
Hadis:Resulullah (sa) buyurdular ki: "Zani bir kimse, zina yaptığı sırada mü'min olarak zina yapmaz, hırsız da çaldığı sırada mü'min olarak hırsızlık yapmaz, içkici, içki içtiği sırada mü'min olduğu halde içki içmez; insanların, onun yüzünden gözlerini kendine kaldıracakları kadar nazarlarında kıymetli olan bir şeyi mü'min olarak yağmalamaz."


Fasıl:Nefsin Afetlerine Temas Eden Hadisler
Konu:Nefisle İlgili Eedebe Giren Hadisler
Kaynak:Muvatta, Cihad 26, (2, 460)
Ravi (r.a.):İbnu Abbas
Hadis:Bir kavimde gulül (denen devlet malından hırsızlık) zuhur ederse, Allah o kavmin kalplerine korku atar. Bir kavim içinde zina yayılırsa orada ölümler artar. Bir kavim, ölçü ve tartılarda (hile yaparak) miktarı azaltırsa Allah ondan rızkı keser. Bir kavmin (mahkemelerinde) haksız yere hükümler verilirse, o kavimde mutlaka kan yaygınlaşır. Bir kavm ahdinden dönüp gadre yer verirse, Allah onlara mutlaka düşmanlarını musallat eder."


Fasıl:KATL BÖLÜMÜ
Konu:Katlin (Öldürmenin) Mübah Olduğu Yerler
Kaynak:Buhari, Diyat 6; Müslim, Kasame 25, (1676); Ebu Davud, Hudud 1, (4352); Tirmizi, Diyat 10, (1402); Nesai, Tahrim 5, (7, 90, 91), Kasame 5, (8, 13)
Ravi (r.a.):İbnu Mes'ud
Hadis:Resulullah (sav) buyurdular ki: "Allah'tan başka ilah olmadığına ve benim de Allah'ın Resulü bulunduğuma şehadet eden kimsenin kanı, üç hal dışında helal değildir: Zina yapan kişi (Evli Erkek Ve Kadın). Cana can kısas. Dinden çıkıp cemaatten ayrılan."

Fasıl:

HUDUD BÖLÜMÜ

Konu:

Zina Haddi

Kaynak:

Ebu Davud, Hudud 31, (4466)

Ravi (r.a.):

Sehl İbnu Sa'd

Hadis:

Bir adam Resulullah (sav)'a gelerek ismini de verdiği bir kadınla zina yaptığını itiraf etti. Resulullah (sav) kadına adam göndererek meseleyi sordurdu. Kadın, zina ettiğini inkar etti. Bunun üzerine, adama hadd celdesi tatbik etti, kadına dokunmadı.


--
Allahın Dinine Yardım Edin.Ellerinizle Ve Dillerinizle.Savaşa Savaşçı Gibi Hazırlanın.Bu İş Tepelerdende Büyük Oldu.

Biz Kafirleri Yüzlerinden Tanırız.....

Ey Tagutun Neferi Mermin Gelsın gögsüme biz ölüme and içtik senin göz dağın kime!
--~--~---------~--~----~------------~-------~--~----~
Bu grubun hiç bir siyasi oluşum ,parti, vakıf, örgüt, dernek veya benzeri yapılanmalarla alakası yoktur.Aynı zamanda onlara uzaklığı veya yakınlığıda bulunmamaktadır... Taraf olunması gerekiyor isede "MÜSLÜMAN ANADOLU İNSANININ " tarafında yer alan HABER BİLGİ PAYLAŞIM STANDIDIR..

Sayfalarımızda yayınlanan yorum ve yazılardan yazarları sorumludur.

"ANADOLU HABER GÜNLÜĞÜ" grubu.
Bu gruba posta göndermek için , mail atın : anadoluhaber@googlegroups.com
Bu gruba üyeliğinizi sonlandırmak için şu adrese e-posta gönderin: anadoluhaber-unsubscribe@googlegroups.com
Daha fazla seçenek için, http://groups.google.com/group/anadoluhaber?hl=tr
adresinde bu grubu ziyaret edin
-~----------~----~----~----~------~----~------~--~---

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınızda Kişilik haklarına saldırı,küfür ve benzeri ifadeleriniz yayınlanmamaktadır.Yorumları yazarken İsminizi belirtmeniz önemle duyurulur.